Mesela GroupManager'de Böyle Bir Grup Yok Nasıl YazdırırızBiraz daha açıklar mısın ?
send "&4Group Managerde Böyle Bir Grup Yok"
Öyle değil Ben skripti ayarladım GroupMangerde olmayan gruba bile Başarılı Bir Şekilde &c%arg 1% &eGrub'un Ayarladın yazıyorKod:send "&4Group Managerde Böyle Bir Grup Yok"
Öyle birşey yoktur diye bilirim ama @smt287 yardımcı olur.Öyle değil Ben skripti ayarladım GroupMangerde olmayan gruba bile Başarılı Bir Şekilde &c%arg 1% &eGrub'un Ayarladın yazıyor
Ben olmayan gruba yazmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
Umarım Vardır.Öyle birşey yoktur diye bilirim ama @smt287 yardımcı olur.
OffffAnladım dediğiniz skripti. Fakat bunu yapmak için mesela komutumuz /yetkiver oyuncu grup
Yani bütün grupları buraya yazman gerek.PHP:if arg 2 is not "yetki 1" or "yetki 2" or "yetki 3": send "&e Böyle bi yetki yok"
Bide @smt287 BaksınBilgime göre başka türlü yapılmıyor malesef. Çözüldüyse belirtin.
Onun dediği şu; /manuadd komutunu /yetkiver komutuyla yapmak istiyor ama /yetkiver oyuncu sdfsfksdfjsk rastgele bişey yazınca böyle bir yetki yok yazmasını istiyor.[DOUBLEPOST=1513497480,1513497474][/DOUBLEPOST]GroupManager config.yml sinden ayarlanmıyormuydu ? @IrfanDmn
Onun dediği şu; /manuadd komutunu /yetkiver komutuyla yapmak istiyor ama /yetkiver oyuncu sdfsfksdfjsk rastgele bişey yazınca böyle bir yetki yok yazmasını istiyor.GroupManager config.yml sinden ayarlanmıyormuydu ? @IrfanDmn