Sol Reklam

GreenPvP Rezilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MustafMertBulut

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
Puanlar
0
Yer
istanbul
selamlar! greenpvp adlı sunucunun sahibi gelip bana param yok ortak olalım sunucu gelirini sen al bana makine sağla dedi bende olur dedim sonradan hub yapıcaktık ve ona para vericektim sunucu gelirinden ancak daha sonra bana yaptığı ihaneti gördüm...
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bu yaptığı gerçekten ayıp bir şey. ondan sonra ne kadar rezil birisi olduğunu gördüm.
ve bu yaptığı cezasız kalmicaktı tabiki de

edit
pakette herhangi bir orijinal plugin yoktur.
kendisi bütün pluginleri cracklemiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerden buldun o ss i.Ama yeter artık şu dolandırıcılıktan.

Baska bir forumda olay ciddiyetiyle konusulmustur. Arkadas, ekipten atilan ve gururu incinen, intikam almak isteyen birine kanmis.
Malum forumu biliyorsunuz, gidip bakabilirsiniz.

Onların bakmak için uğraşmasına gerek yok aynı yazıyı kopyalayıp yapıştırıyorum ben.

Yakından tanıdığım Ali orada onu dalgadan söylediği çok belli ki istersen sunucunun log'larından en yakın arkadaşı CowboyBebopTR ile ortaklığı konuşurken Salim'i sormuştu CowboyBebop Ali'de ondan bir *** olmaz para çıkmaz vs. demişti. Ayrıca bunu atan kişi de bunun dalga olduğunu biliyor bkz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Iyi forumlar, elinizdeki kanıt olarak beyan ettiğiniz sadece bir fotoğraf ile, yapımcısının izni dışında kendi yapmış olduğu paketi paylaşıyorsunuz. Bu etik ve legal değildir. Konunuz arşive taşınmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı