Grand Theft Auto 6'nın fiyatı.

yigit2005

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yıldız Moderatör
Deneyimli Moderatör

Discord:

blink182.

Elmaslar
7
Puanlar
13.235
Minecraft
yigiter
Sonunda oyunla alakalı "resmi" bir haber geldi. Dün Rockstar Games'in resmi internet sitesinde ve X'de yaptığı açıklamaya göre GTA 6'nın, tarihin en çok beklenen oyununun fragmanı önümüzdeki Aralık ayının başlarında yayınlanacak. Öyle bir hype'ı var ki bu oyunun Rockstar Games'in hata yapma şansı yok. Kusursuz olmalı oyun.

Gelelim asıl mevzuya. Oyunun fiyatı. Özellikle Türkiye'de yaşayan oyuncular için önemli bir konu.

İyi hoş her şey güzel en beklenilen oyun çıkıyor da fiyatı ne olacak? Oyunun kesin olmamakla beraber 70-150 dolar arasında olacağı konuşuluyor. Malum Steam de Türkiye pazarından çekilince bir de mevcut kur oyunun çıkışına kadar artarsa oyuna en az 3000 TL verecekmişiz gibi duruyor.

Sizin fikirleriniz neler? Sizce fiyatı kaç olur? Oyun tahminen ne zaman çıkar? Rockstar Games, oyunun ismini belirtmeden açıklama yaptı. Sizce "6" değil de daha başka bir isim koyabilirler mi?

Xrlness

Fırında Isıttığım İlk Taş
Stajyer

Discord:

Xrlnes

Elmaslar
22
Puanlar
1.105
Yer
Türkiye
Minecraft
Xrlness
Selamlarrr,

Oyun uzun zamandır bekleniyordu fakat bu söyledikleri fiyat Türkiye kuruna göre biraz fazla yani bir öğrencinin ödemesi bu zamanda zor bir miktar. Yine de Türkiye için fiyatlandırma getirilebilir diye düşünüyorum getirilmezse bile büyük ihtimal bir kısım indirim gelmesini bekleyecektir.

CengizTate

No ex no next for me money is the best
Bölüm Moderatörü
Minedox

Discord:

Nkys.fw

Elmaslar
75
Puanlar
2.805
Yer
Türkiye
Minecraft
CengizTate
Muhtemelen oyun en az 1000TL en fazla 2000TL olacağını düşünüyorum

BRKN

deli
Destek Şefi
MinePass
Sunucu Sahibi

Discord:

BRKN#0929

Elmaslar
219
Puanlar
13.870
Minecraft
LordBorakan
150 dolardan çıkabilir, yani 4 bin liranın üzerinde olur. Yerel fiyatlandırma yapacaklarını sanmıyorum.

TurkishMafia

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

-

Elmaslar
0
Puanlar
70
Yer
istanbul
Minecraft
TurkishMafia

erscyus

Bir Kömür Göründü Kaptanım!

Discord:

erscyus

Elmaslar
59
Puanlar
1.420
Yer
361
Minecraft
erscyus

XBrexorX

Bin bilsen de bir bilene sor.
Emektar

Discord:

XBrexorX#2521

Elmaslar
187
Puanlar
2.280
Yer
İstanbul/Esenyurt
Minecraft
XBrexorX
Sonunda oyunla alakalı "resmi" bir haber geldi. Dün Rockstar Games'in resmi internet sitesinde ve X'de yaptığı açıklamaya göre GTA 6'nın, tarihin en çok beklenen oyununun fragmanı önümüzdeki Aralık ayının başlarında yayınlanacak. Öyle bir hype'ı var ki bu oyunun Rockstar Games'in hata yapma şansı yok. Kusursuz olmalı oyun.

Gelelim asıl mevzuya. Oyunun fiyatı. Özellikle Türkiye'de yaşayan oyuncular için önemli bir konu.

İyi hoş her şey güzel en beklenilen oyun çıkıyor da fiyatı ne olacak? Oyunun kesin olmamakla beraber 70-150 dolar arasında olacağı konuşuluyor. Malum Steam de Türkiye pazarından çekilince bir de mevcut kur oyunun çıkışına kadar artarsa oyuna en az 3000 TL verecekmişiz gibi duruyor.

Sizin fikirleriniz neler? Sizce fiyatı kaç olur? Oyun tahminen ne zaman çıkar? Rockstar Games, oyunun ismini belirtmeden açıklama yaptı. Sizce "6" değil de daha başka bir isim koyabilirler mi?
Yerel fiyatlandırma bende beklemiyorum dolar kuru üzerinden yapılacağını düşünüyorum.

muri

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

muri0031

Elmaslar
24
Puanlar
155
Yer
İstanbul
Minecraft
Imurii
Rockstar GTA 6 sonrası 15-20 sene kadar bu seriye ara verecektir diye tahmin ediyorum. Bu yüzden tahminim minimum 2500 TL yönünde. Birde şu açıdan bakabilirsiniz; bu oyuna 3000 TL verseniz bile 15 sene boyunca hem hikayesini hem online versiyonunu oynayabileceksiniz arkadaşlar, GTA 5'in bile ilk çıkış tarihindeki görüntü kalitesine bakın, birde şimdi ki haline. Sürekli güncelleme alacak bir oyun bu, Role Play kısmından bahsetmiyorum bile... Kendim için konuşursam 15 sene sonra oyun için bilgisayarı kullanacağımı pek düşünmüyorum, o yüzden tek seferlik verilebilecek bir para. Bir kuruşuna bile acımam, basarım parayı alırım.

omurt14

Bir Kömür Göründü Kaptanım!

Discord:

valeriaa001

Elmaslar
40
Puanlar
755
Yer
-
Minecraft
xOmur_LoL

CengizTate

No ex no next for me money is the best
Bölüm Moderatörü
Minedox

Discord:

Nkys.fw

Elmaslar
75
Puanlar
2.805
Yer
Türkiye
Minecraft
CengizTate
En fazla 2000tl olursa şükret brom, ben en az 2500 - 3000 olacağını düşünüyorum, RDR2 bile 2000 lira ona bakarsan.
Rdr2 ve GTA 6 arasında çok fark var

Ruzorin

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi

Discord:

Ruzorin#0001

Elmaslar
0
Puanlar
2.005
Minecraft
Ruzorin
Steam üzerinden mena fiyatları için nedense önerilen kur değerine uyacaklarmış gibi geliyor bana. RDR2 ve GTA 5 gibi eski oyunları elle güncellemek gerektiği için onlara ne yapacakları muamma tabii ki...

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı