Sol Reklam

Rehber Geri Döndüm Tek Komut Bloğu Fikirlerinizi Bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

WoWKoMuT

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
27
Puanlar
0
Merhaba ben theKomut yeni hesabımla wOwKomuT eski hesabıma noldu hakkında hiç bir fikrim yok giriş yapılmıyor.
Bende 3-4 hafta girmedim sinirlerim bozulmuştu şimdi geri dönüş yapıcam
Efsane geri dönüş yapmak istiyorum bu yüzden Benim fikirlerim şunlar sizde konunun altına yazarmısınz?

Fikirlerim :
+Yemek
Özellik : Örneğin daha fazla yemek elde edilecek texture pack olucak ve örneğin ottan domates çıkıcak Conconcrafttaki gibi
ve sağ tıklıdamızda yicek +3 yemek barı vercek
Ve ya şeftali vs yemekler olucak kola filen bile getirebilirim crafting tablede yapılacak şeylerde olcak.
+Boss
Özellik : Daha fazla boss örneğin bir portal getirecem ve bu portaldan geçince Giant bossu oyunda olan
/summon Giant
bossuyla kapışıcaz ve böle bosslar olcak
+Portal
İsmindende anlamışsınızdır portallarla Elmas dünyası gibi vs ama buraya her gidişinizde 5 elmas blokla giriceksiniz ve
1 dakika süre çinde elmas kazacaksınız kazabilceğiniz kadar.

Benim fikirlerim bunlardı alta fikirlerinizi bekliyorum.

Merhaba ben theKomut yeni hesabımla wOwKomuT eski hesabıma noldu hakkında hiç bir fikrim yok giriş yapılmıyor.
Bende 3-4 hafta girmedim sinirlerim bozulmuştu şimdi geri dönüş yapıcam
Efsane geri dönüş yapmak istiyorum bu yüzden Benim fikirlerim şunlar sizde konunun altına yazarmısınz?

Fikirlerim :
+Yemek
Özellik : Örneğin daha fazla yemek elde edilecek texture pack olucak ve örneğin ottan domates çıkıcak Conconcrafttaki gibi
ve sağ tıklıdamızda yicek +3 yemek barı vercek
Ve ya şeftali vs yemekler olucak kola filen bile getirebilirim crafting tablede yapılacak şeylerde olcak.
+Boss
Özellik : Daha fazla boss örneğin bir portal getirecem ve bu portaldan geçince Giant bossu oyunda olan
/summon Giant
bossuyla kapışıcaz ve böle bosslar olcak
+Portal
İsmindende anlamışsınızdır portallarla Elmas dünyası gibi vs ama buraya her gidişinizde 5 elmas blokla giriceksiniz ve
1 dakika süre çinde elmas kazacaksınız kazabilceğiniz kadar.

Benim fikirlerim bunlardı alta fikirlerinizi bekliyorum.
Valla Hayal Gücünüz Güzel :) Fikirlernizde Güzel Fakat Ben Konu Bulamıyorum Kusura Bakmayın :)

Valla Hayal Gücünüz Güzel :) Fikirlernizde Güzel Fakat Ben Konu Bulamıyorum Kusura Bakmayın :)
+Yemeği yapmayı düşünüyorum büyük ihitmalde onu yapıcam zaten gecenin bu saatinde neden böle bir konu açıp insanlarin cevap vermesini bekledim bilmiyorum

+Yemeği yapmayı düşünüyorum büyük ihitmalde onu yapıcam zaten gecenin bu saatinde neden böle bir konu açıp insanlarin cevap vermesini bekledim bilmiyorum
Yoo Neden Forumdakıerın Yarısı Gececi :) Sabah Bakalarlar Biraz Sabır Yeter :)

Kanka hoşgeldin geri :D bu arada fikir olarak Dünya savaşı Z yapabilirsin :D
Dünya SavaşıZ derken anlamadım :D ama kapsamlı anlatırsan şu +Yemek i yaptıktan sonra onu yaparım. .d

Dünya SavaşıZ derken anlamadım :D ama kapsamlı anlatırsan şu +Yemek i yaptıktan sonra onu yaparım. .d
Dünya Savaşı Z de dÜNYAYI Zombiler basıyor ısırlına zombi oluyor :D

Dünya Savaşı Z de dÜNYAYI Zombiler basıyor ısırlına zombi oluyor :D
Hmm dayz gibi diyosun yani iyide bunun zaten mapleri filen var ama tek kmout bloguna sığdırırımda biraz saçma olmazmı sanki biraz öle hardcore sruvival şeyleri için oluyor zombi sana saldırcak sende zombi olcan bunun krutuluşu filen nasıl olacak zombiyken yapamayacağın şeyler var ?

Hmm dayz gibi diyosun yani iyide bunun zaten mapleri filen var ama tek kmout bloguna sığdırırımda biraz saçma olmazmı sanki biraz öle hardcore sruvival şeyleri için oluyor zombi sana saldırcak sende zombi olcan bunun krutuluşu filen nasıl olacak zombiyken yapamayacağın şeyler var ?
Kanka film'i izlesen daha iyi anlarsın yazarak anlatmak bayağı zor olur.

Bencede Tek Komut Bloğuna Sığdırırsan Belki Lag Yapabilir Emin Değilim :)[DOUBLEPOST=1504991244,1504991213][/DOUBLEPOST]
Bencede Tek Komut Bloğuna Sığdırırsan Belki Lag Yapabilir Emin Değilim :)
Bugün boşum yemek+yı kodladıktan 1 tane de plugin yapcam java bölümü için sonra izler bunu yaparım.
Peki Kolay Gelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı