Merhaba ben theKomut yeni hesabımla wOwKomuT eski hesabıma noldu hakkında hiç bir fikrim yok giriş yapılmıyor.
Bende 3-4 hafta girmedim sinirlerim bozulmuştu şimdi geri dönüş yapıcam
Efsane geri dönüş yapmak istiyorum bu yüzden Benim fikirlerim şunlar sizde konunun altına yazarmısınz?
Fikirlerim :
+Yemek
Özellik : Örneğin daha fazla yemek elde edilecek texture pack olucak ve örneğin ottan domates çıkıcak Conconcrafttaki gibi
ve sağ tıklıdamızda yicek +3 yemek barı vercek
Ve ya şeftali vs yemekler olucak kola filen bile getirebilirim crafting tablede yapılacak şeylerde olcak.
+Boss
Özellik : Daha fazla boss örneğin bir portal getirecem ve bu portaldan geçince Giant bossu oyunda olan
/summon Giant
bossuyla kapışıcaz ve böle bosslar olcak
+Portal
İsmindende anlamışsınızdır portallarla Elmas dünyası gibi vs ama buraya her gidişinizde 5 elmas blokla giriceksiniz ve
1 dakika süre çinde elmas kazacaksınız kazabilceğiniz kadar.
Benim fikirlerim bunlardı alta fikirlerinizi bekliyorum.
Bende 3-4 hafta girmedim sinirlerim bozulmuştu şimdi geri dönüş yapıcam
Efsane geri dönüş yapmak istiyorum bu yüzden Benim fikirlerim şunlar sizde konunun altına yazarmısınz?
Fikirlerim :
+Yemek
Özellik : Örneğin daha fazla yemek elde edilecek texture pack olucak ve örneğin ottan domates çıkıcak Conconcrafttaki gibi
ve sağ tıklıdamızda yicek +3 yemek barı vercek
Ve ya şeftali vs yemekler olucak kola filen bile getirebilirim crafting tablede yapılacak şeylerde olcak.
+Boss
Özellik : Daha fazla boss örneğin bir portal getirecem ve bu portaldan geçince Giant bossu oyunda olan
/summon Giant
bossuyla kapışıcaz ve böle bosslar olcak
+Portal
İsmindende anlamışsınızdır portallarla Elmas dünyası gibi vs ama buraya her gidişinizde 5 elmas blokla giriceksiniz ve
1 dakika süre çinde elmas kazacaksınız kazabilceğiniz kadar.
Benim fikirlerim bunlardı alta fikirlerinizi bekliyorum.