Sol Reklam

Geliştirilmiş Yetkilimenu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LquenS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.537

Güzel Olmuşmu ?

• Oy Verenler
    3

LquenS

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
19
Puanlar
0
Herkese merhaba! Bu gün yapmış olduğum -/yetkilimenu skriptini tanıtacağım.

Fotoğraflar!
mJ5VRY.png

g9yNYZ.png

QpWkzG.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gui İle Seçme İstediğim Özellik :D

Dostum Gördüm’de İzin Almamış Galiba :/
Evet Almadı.[DOUBLEPOST=1507026794,1507026674][/DOUBLEPOST]Ve Aynı zamanda ban ve mute menusunde add 1 to {_x} koymayı unutmuş :D ben hata yapmıştım hatalı olanı almış :D[DOUBLEPOST=1507026832][/DOUBLEPOST]Sonra Düzeltmiştim :D @KansızKurt

Evet Almadı.[DOUBLEPOST=1507026794,1507026674][/DOUBLEPOST]Ve Aynı zamanda ban ve mute menusunde add 1 to {_x} koymayı unutmuş :D ben hata yapmıştım hatalı olanı almış :D[DOUBLEPOST=1507026832][/DOUBLEPOST]Sonra Düzeltmiştim :D @KansızKurt
:D izin almadıysa forum yetkililerine söylede konuyu kapatsınlar yasak bişey bu

30/40 kişilik bir sunucu için zor olur gui desteği

Lquensin önceki açtığı konuda istediğin özelliği skript olarak atmıştım arkadaşta almış ama benden izin aldığını hatırlamıyorum :D [DOUBLEPOST=1507016353,1507013982][/DOUBLEPOST]Skript Paylaşımı - SohbetMenu / BanMenu Gelişmiş
@KansızKurt

Bu Konuya Bakarsanız yoruma attığım kodu görürsünüz.
Bundan önce ben bunu "oyuncular" adlı galiba bundan görmüştüm ve skripti aldım denedim senden izin almama gerek yok yapan kişiden izin almalısın sen bundan önce![DOUBLEPOST=1507032479][/DOUBLEPOST]Edit: ✦0pTimisT✦ bilip bilmeden konuşma lütfen...
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu konudan almıştım o göstermeyi, boş yapma o yüzden!

Güzel , İyi Forumlar :)

Bundan önce ben bunu "oyuncular" adlı galiba bundan görmüştüm ve skripti aldım denedim senden izin almama gerek yok yapan kişiden izin almalısın sen bundan önce![DOUBLEPOST=1507032479][/DOUBLEPOST]Edit: ✦0pTimisT✦ bilip bilmeden konuşma lütfen...
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Almama gerek yok. zaten ben bunu kendim yazdım senin bana yaptığın burada kuru iftira.[DOUBLEPOST=1507569441,1507569391][/DOUBLEPOST]
Almama gerek yok. zaten ben bunu kendim yazdım senin bana yaptığın burada kuru iftira.

Almama gerek yok. zaten ben bunu kendim yazdım senin bana yaptığın burada kuru iftira.[DOUBLEPOST=1507569441,1507569391][/DOUBLEPOST]
Almama gerek yok. zaten ben bunu kendim yazdım senin bana yaptığın burada kuru iftira.
Bir insanın ne yaptığını bilmeden iftira atamazsın! İnsanların çocuğu "set {_x} to 0" gibi yazılarda x y z kullanırlar ve ondan yola çıkarak bana iftira atıyorsun o yüzden boş yapma!

Merhabalar, @✦0pTimisT✦ adlı üyemizin skriptini editleyerek paylaşman hoş bir davranış olmadığı gerekçesiyle ve arkadaşın da bundan rahatsızlık duymasından dolayı konuda ki kod kaldırılmış ve konu Çöp Arşive taşınmıştır. Kolay gelsin, İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarı