Sol Reklam

Fake Lobby | A small structure!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Depth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.700
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Depth

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
107
Puanlar
13.820
Basit bir fake lobi / bir portal, güzel bir manzara ve daha fazlası...

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Güzel map

Çok birşey yok mapta.Daha çok bekleme lobisi olarak kullanılabilir.Başarılar diliyorum.​

Güzel ama "Çakma lobi" için daha mantıklı olur.

Lobi için başka birşey yapabilirim. Şuanlık karar vermedim.
Dostum 3 ay sonra açacaksan bundan kat kat iyilerini yapabilirsin.Bunu kullanman pek iyi olmayabilir ve kullanacağın mapları böyle paylaşman açacağın sunucuya olan heyacanı düşürür sen komple bir spoilercisin :)​

Dostum 3 ay sonra açacaksan bundan kat kat iyilerini yapabilirsin.Bunu kullanman pek iyi olmayabilir ve kullanacağın mapları böyle paylaşman açacağın sunucuya olan heyacanı düşürür sen komple bir spoilercisin :)​
Yaptığım şeyleri paylaşmayı seviyorum. :)

siz silinde ben kullanayım bitek şimdi sw me yüklüyorum teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı