Sol Reklam

EXORAS | ÜSTÜN SUNUCU HİZMETLERİ - ✅GELİŞMİŞ DDOS KORUMASI✅ - ⭐RYZEN 9 İŞLEMCİLER⭐ - COMNET VERİMERKEZİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EXORAS

ÜSTÜN HOSTING HİZTMELERİ
Elmaslar
16
Puanlar
995
Yer
COMNET Veri Merkezi

Discord:

exoras.com.tr

EXORAS EDİT 5.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

⬇️VDS YÖNETİM PANELİMİZİN GÖRSELLERİ EKTE MEVCUTTUR.⬇️

İşlerinizi Basit ve Hızlı Halledin!

Ekler

• exoras panel 1.jpg
    exoras panel 1.jpg
    122,4 KB · Görünt.: 409
  • exoras panel 2.jpg
    exoras panel 2.jpg
    69,8 KB · Görünt.: 346
  • exoras panel 3.jpg
    exoras panel 3.jpg
    72,8 KB · Görünt.: 314
  • exoras panel 4.jpg
    exoras panel 4.jpg
    60,7 KB · Görünt.: 399
Son düzenleme:
Firmanızı kullanan orta-büyük çaplı sunucular var mı?
Sunduklarınız ve fiyat çok ilgi çekici ama güven konusunda emin değilim.

Firmanızı kullanan orta-büyük çaplı sunucular var mı?
Sunduklarınız ve fiyat çok ilgi çekici ama güven konusunda emin değilim.
Merhabalar KubaR,

İsterseniz sorularınızı discord üzerinden alabilirim. Hem firmamızdan, geçmişimizden ve kadromuzdan bahsedeyim, Hem de sizin ihtiyaçlarınızı öğreneyim. Bir tanışıklık kazanalım isterim. Discordan sizi bekliyor olacağım.

Discord Sunucumuz:

Direk mesaj için Discord hesabımız : @exoras.com.tr

İlginiz için teşekür ederim.

Sunucumun oyun modu Survival Exoras'da barınıyor aşırı sağlam bir ddos koruması ve stabil makine sunuyor tps'im kaç üye sayım olsa bile 20 sabit bazı hostinglerde yaşadığım makine kapanma çökme sıkıntılarını Exoras'da hiç görmedim tavsiye ederim.

Sunucumun oyun modu Survival Exoras'da barınıyor aşırı sağlam bir ddos koruması ve stabil makine sunuyor tps'im kaç üye sayım olsa bile 20 sabit bazı hostinglerde yaşadığım makine kapanma çökme sıkıntılarını Exoras'da hiç görmedim tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederiz. Sizler için çalışıp sizlere en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

taraf tutmuyorum farklı vds hosting kullanıyorum ama güvenilirler soran olursa

taraf tutmuyorum farklı vds hosting kullanıyorum ama güvenilirler soran olursa
Teşekür ederim. Sizler için çalışıp sizlere en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. :)

Websiteni inceledim güzel görünüyor ileride sunucu açarsam burası aklımda. Başarılar.

Websiteni inceledim güzel görünüyor ileride sunucu açarsam burası aklımda. Başarılar.
Beğenmenize çok sevindik . Sitemize hazır tema kullanmak yerine, kendimiz ekibimizle özgün bir şey yapmak istedik. Beğenmeniz bizi çok sevindirdi. Çok teşekür ederiz. :)

Bu hosting bir harika dostum, Konu Tasarımını da kim yaptıysa baya mükemmel yapmış.

Eki Görüntüle 226553

MC-TR YE ÖZEL İLK AY %30 İNDİRİM KODU: İLK30

sponsor oluyormusunuz ? eskiden baya büyük sunucular açan biriyim şuandada bi projemij var hazırda primeoyuncu olarak faction dc mizde 100+ üye bulunmakta ama eski oyuncular eğer konuşmak isterseniz
dc : YoungOuzo
fiyat olarak sitemiz ve ip adreslerimiz hazır
siteden kazanılan %70i sponsor bedeli olarak size verebiliriz
oyun içi reklam vb.... bulunabiliriz

sponsor oluyormusunuz ? eskiden baya büyük sunucular açan biriyim şuandada bi projemij var hazırda primeoyuncu olarak faction dc mizde 100+ üye bulunmakta ama eski oyuncular eğer konuşmak isterseniz
dc : YoungOuzo
fiyat olarak sitemiz ve ip adreslerimiz hazır
siteden kazanılan %70i sponsor bedeli olarak size verebiliriz
oyun içi reklam vb.... bulunabiliriz
Merhabalar,
Sizle discordan iletişime geçtim. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

paketlerin ismi hoş olmuş başarılar dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!