Çözüldü ESSENTİALS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mamixcix12

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Puanlar
0
merhaba arkadaşlar benim serverim batihost ya essentials a giriyorum bişeyler ekliyorum kitlere değiştiyorum sorun oluyor Hızlı Resim - Essentials yan duruyor yazılar böyle düz yapıyorum hastebin bu seferde bozuluyor çözümü yokmu

K

Karisen

Ziyaretçi
Hocam, notepad+ ile açın.

mamixcix12

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Puanlar
0
Hocam, notepad+ ile açın.
birlikte açıp mı ordan seçem ?[DOUBLEPOST=1517052891,1517051492][/DOUBLEPOST]sorun çözüldü teşekkürler peki biri para atınca TO CONFIRM PAYMENT OF PARA MİKTARI please repeat command : pay oyuncu miktar yazıyor bunu nasil düzerltirim

JAVA

Zombi Geldi, Beni Yedi

Discord:

Silberpfeil#0267

Elmaslar
172
Puanlar
6.850
Essentials.jar > Birlikte aç > WinRAR seç > lang_tr lang_en lang_pro hepsini açın > hepsinden ctrl + f > oraya da TO CONFIRM PAYMENT yazın > düzenleyin..

redoerdo

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

Discord:

Redoerdo#0001

Elmaslar
212
Puanlar
14.020
Minecraft
Redoerdo
Belirteyim sorununuzun Batihost ile alakası yok. 2. hatanuzda gönderilen parayı onaylıyormusunuz demekte aynı kodu bi daha yazınca parayı gönderir. Sanırım EssentialsX kullanıyorsunuz güncellerseniz sorununuzun çözüleceğini yada ayarlanabilir olacağını düşünüyorum. Ayrıca essentials klasörünün içerisindeki message dosyasından değişiklik yapabilirsiniz mesajına.

mamixcix12

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Puanlar
0
b
Essentials.jar > Birlikte aç > WinRAR seç > lang_tr lang_en lang_pro hepsini açın > hepsinden ctrl + f > oraya da TO CONFIRM PAYMENT yazın > düzenleyin..
bulamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı