Sol Reklam

Skript Paylaşımı EmreBeySYT'nin Baltası | Yeni Sürüm | V.1 | Ve Gümüş |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreBeySYT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 8.058

V.2 Getirilsin mi

• Evet

Oylar: 15 65,2%
  • Hayır

Oylar: 8 34,8%

• Oy Verenler
    23
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EmreBeySYT

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
15
Puanlar
13.645
Yer
Mersin

Discord:

bysouza

Ilk Oncelikle Merhaba Arkadaşlar Bügün Balta, Ve Gümüş Kılıç, Tanıtacam Ücretsiz!
Biliyorum Ki Bir Kaç Kişi Ücretsiz İstemişti Ve Bu Sürüm Dier Sürümlerden Bin Bin Kat Iyi Begenecenizi Biliyorum!
Bu Skript Baya Emek Verdik Arkadaşımla Ben Sizde Emegimin Karşılıgını Verir Siniz İnşallah Ve İstiyorsanız Gerekli Pluginlere Geçelim

~ ~ ~ ~ Gerekli Pluginler ~ ~ ~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UmbaskaJava7, SkStuff, Skript, skRayFall_v1.9.5, SkQuery, skDragon-0.14.0, SharpSK, RandomSK_2_7_1, HolographicDisplays,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Diyorsanız SkDragon Ne İşe Yarıyor Die Effect İçin!
Eyerki Bi Hayatla Karşılaşırsanız Hemen Skype Adresinden Bana Ulaşınız!
Istiyorsanız Fazla Uzatmadan Video Geçelim Iyi Forumlar!

Alıntı Falan Degildir Kesinlikle Arkadaşım Ve Bana Aitir!
Ve Ücretli Olan Skripti Beleşe Paylaşıyorum V.2 Gelecekler Zaten Videoda Var Ben Gine Yazacam!
~ ~ ~ ~ V.2'de Ne Gelecek! ~ ~ ~ ~
Balta: Fırlatma Geliştirilecek, Zırh Eklenecek, Bir Kaç Özelik Eklenecek, Ve Ölümsüzlük, Ve Ses Eklenecek,!
Gümüş: Özelik Eklenecek, Zırh Eklenecek, Ölümsüzlük Gelecek, Ve Ses Eklenecek,
Artık Sizde Emegimin Karşılıgını Verir Siniz! Iyi Forumlar Dillerim Mc-tr Halkı
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Balta Hastebin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gümüş Kılıc Hastebin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Çekilmiş tanıtım videosunun kalitesi çok kötü. Dedikleriniz anlaşılmıyor...

Arkadaşın Mikrefonu Yüzünden Öyle oldu!

Eğlence için güzel bir skript olmuş.
Ama gerek var mı yok :D

Eğlence amaçlı ise mükemmel bir skript.Eline Sağlık fakat Konu düzeni daha güzel olabilirdi

Arkadaşın Mikrefonu Yüzünden Öyle oldu!
Eğlence amaçlı ise mükemmel bir skript.Eline Sağlık fakat Konu düzeni daha güzel olabilirdi
Konu Düzeninde Acemiyim Yorumun İçin Teşekürler![DOUBLEPOST=1507821937,1507820837][/DOUBLEPOST]
Eğlence için güzel bir skript olmuş.
Ama gerek var mı yok :D
Alan Alır Almıyan Almaz :D

Aslında Güzel Başarılar
:tavuk:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı