RahmancanHNW
relentlessbeats
- Elmaslar
- 165
- Puanlar
- 13.780
zaten ben kendim yazdım demiyorum ki boşuna kimse bana çalıntı demesin ben sadece paylasıyorum forumda gezerken ihtiyacı olan cok gördüm onun içinAl işteee yaa tek komut blogunu yapıyodum şimdi bunu paylaşırsam bana discorddan yazcaklar EUHUEHU WOWKOMUT EMEKSIZ YAPIYO BAKIN ÇALMIŞ EHUEHU diye atcaklar şimdi geçenlerdede spartaguyun attığı konuyla aynı anda attık konu aynıydı o 2 sn sonra attı diye çalınt ıdediler
Zaten ben bunun demirli şeyini daha önceden paylaşmıştım şimdi konu bulamadım oyüzden dğeiştirip palyşamay akarar verdim işte :Dlink ekliyim 1dk[DOUBLEPOST=1508619229,1508619109][/DOUBLEPOST]virüs total :Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
link :
[DOUBLEPOST=1508619281][/DOUBLEPOST]@AysanCS hata felan veriyomu :d[DOUBLEPOST=1508619373][/DOUBLEPOST]Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
zaten ben kendim yazdım demiyorum ki boşuna kimse bana çalıntı demesin ben sadece paylasıyorum forumda gezerken ihtiyacı olan cok gördüm onun için
unutmuşum ekliyorum[DOUBLEPOST=1508619735,1508619622][/DOUBLEPOST]Açtığınız konudan bir cümle bile anlamadım.Konu düzenine önem vermemişsiniz.Skript'lerin kodları ve link'leri yok.
:D heyecanlandınmı bu nasıl bi yazış :DZaten ben bunun demirli şeyini daha önceden paylaşmıştım şimdi konu bulamadım oyüzden dğeiştirip palyşamay akarar verdim işte :D
Yok be kaç yllık klavye gitti aldımda 30 tlydi şimdi 300 tlye kadar çıkmış klavye gg oldu yeni klavyeye geçtim rampage 100 tllik aldıma pişman oldum küçük küçük tuşları var alışmışım eski klaveye aşırı hızlı yazıyodum şimdi bunda berbatlaştım.unutmuşum ekliyorum[DOUBLEPOST=1508619735,1508619622][/DOUBLEPOST]
:D heyecanlandınmı bu nasıl bi yazış :D
Diyorum ki "Benim deil sadece paylaşıyorum" ne anladın bundan[DOUBLEPOST=1508657455,1508657397][/DOUBLEPOST]Dostum skriptler alıntı ve forumda zaten bulunmaktadır.
konuya hiç bakmayıp direk baltalamaya çalışıyorsun eline birşey geçmiyor "Skript bana ait deil" diyorum ?@ByFatih in skriptini alıp sadece "Run player command %string% as op" ve birkaç spawner eklemişsin.
Konu düzenini Allah'a havale ediyorum, konudaki kelimeler öyle uyumsuzki ilk cümlede sanki Türkçe karakter yok gibi yazmışsın diğer cümlede de Türkçe karakter kullanmışsın. Kısaca; Skript alıntı, konu berbat -Bari konuya özen verseydin ayıp-.
Skriptin kimden alıntı olduğunu belirttim dikkat ettiysen. Umarım gelecekte gözüne baktırırsın.Diyorum ki "Benim deil sadece paylaşıyorum" ne anladın bundan[DOUBLEPOST=1508657455,1508657397][/DOUBLEPOST]
konuya hiç bakmayıp direk baltalamaya çalışıyorsun eline birşey geçmiyor "Skript bana ait deil" diyorum ?