Rehber EggWars'taki Generator Nasıl Yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KzgozPvP

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
14
Puanlar
0
EggWars'taki Generator Nasıl Yapılır?
Komut bilginiz çok azsa ve bir harita yapmak istiyorsanız bu konu tam size göre.Yazdığım her şeyi tek tek okumanızı tavsiye ederim.Hazırsanız başlayalım.

1-
rOmVG1.png

Diamond Generator için yer ayarlamamız gerekmektedir.Yanına da bir tane komut bloğu koyalım.1. aşama hazır olacaktır.Siz yeri kendi kafanıza göre ayarlayıp komut bloğunu gizleyebilirsiniz.

2-
gO4AQb.png

Sonra aynen bunu yanına koyuyoruz.25 tane kızıltaş yenileyici var.En öne bir tane komut bloğu koyarak bu adımı da gerçekleştiriyoruz.

3-
EPzqZq.png

Şimdi ise bütün kızıltaş yenileyicileri üstüne 3 kere sağ tıklatarak sistemin sağ tarafa geçmesini sağlıyoruz ve en başa kızıltaş yenileyici koyuyoruz ama onun üstüne bir kere bile tıklamıyoruz.

4-
LbY4Lb.png

Şimdi ise komut bloğun arkasındaki kızıltaş yenileyicinin arkasına blok koyup kordinatlarını alalım.

5-
W76ZdN.png

Aldığımız kordinatları "/setblock x y z minecraft:redstone:block" komutunun üzerine yani x y z harflerinin üzerine kordinatlarını koyun.

6-
EPzqkq.png

Aynen resimdeki gibi komut bloğunu bura yerleştiriyoruz ve ondan sonra komutu yazmaya hazırlanıyoruz.

7-
nO5gZR.png

Şimdi "/setblock ~ ~1 ~ air" komutunu komut bloğuna aynen yazıyoruz."~" işareti AltGr+Ü tuşu ile yapılıyor.

8-
nO5gZa.png

Az kaldı askerler dayanın.Şimdi en son yere komut bloğunu koyuyoruz.Generatörün yanındaki komut bloğunun içindeki komutun aynısını buraya yazıyoruz.

9-
A10qaQ.png

Aradaki komut bloğuna "/summon Item x y z {Item:id:diamond,Count:1}}" komutunu giriyoruz.

10-
m2rzB2.png

Düğmeye bastıktan sonra işte bi bakmışsınız elmas yağıyor.Harita yapımında size inşallah yardımcı olur.Görüşmek dileğiyle...

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun

KzgozPvP

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
14
Puanlar
0
Haritalarda,pluginli server kuramayanlara özel yapmak istemiştim ama plugini paylaştığın için sağol...

MaskeliPeder

Play.CasperNW.CoM
Yasaklandı

Discord:

MaskeliPeder#8352

Elmaslar
198
Puanlar
0
Yer
İzmir
Minecraft
MaskeliPeder
Facebook
CasperNetwork
Twitter
CasperNetwork

KzgozPvP

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
14
Puanlar
0

FurKqnTR

FURKAN

Discord:

Furkqn

Elmaslar
163
Puanlar
14.375
Minecraft
Furkqn
insanlar harita yaparken kullanabilir egg wars bed wars fln
büyük sunucular için olmasada 3 4 kisi birlikte oynayabilir

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
Ben sadece pluginli server kuramayanlar için böyle bir şey yapmıştım ama yinede sağol...

iyi yapmışsın fakat internetde birçok site var ücretsiz kurulan minecraft serverleri söylemeyiyim şimdi en fazla 10 da plugin yükleyebiliyorsunuz ufak bilginiz varsa o pluginler yeter zaten.

KzgozPvP

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
14
Puanlar
0
Map yapımında yardımcı olur diye düşünmüştüm...

S

sooply

Ziyaretçi
Bu konuyu neden benden çaldınız???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı