Sol Reklam

Oyun Dünyayı Yönetseydiniz yapacağınız şeyler neler olurdu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Puding Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.102

Soru çokmu güzel yoksa muhteşemmi

• Muhteşem

Oylar: 2 66,7%
  • Çok güzel

Oylar: 1 33,3%

• Oy Verenler
    3
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
710
Puanlar
15.120
Yer
Suriye
Meğaba arkadaşlar gene ben xd neyse başlıktaki soruyu cevaplayın. Cevaplamassanız eğer cevaplamamış olursunuz bu durumda cevaplamazsınız
error 404 not found. ( çok komik espiriydi gülün )

Amerikayı Köleleştirirdim
türkiyeye 10gbps int döşerdim bedava yapardım tüm sunucuları tr ye taşırdım Doları 50kr yapardım
tl nin değeri çok yüksek olurdu 1tl ye 1080ti alırdık.
Osmanlıyı kurardım tekrardan Rusları Saykodelilik devam etsin diye yaşatırdım.

Meğaba arkadaşlar gene ben xd neyse başlıktaki soruyu cevaplayın. Cevaplamassanız eğer cevaplamamış olursunuz bu durumda cevaplamazsınız
error 404 not found. ( çok komik espiriydi gülün )
Seni uzaya gönderir ve sen daha uzaya varamadan nükleer difüzyon ısı odaklı atom bombası atardım arkandan.​

Amerikayı Köleleştirirdim
türkiyeye 10gbps int döşerdim bedava yapardım tüm sunucuları tr ye taşırdım Doları 50kr yapardım
tl nin değeri çok yüksek olurdu 1tl ye 1080ti alırdık.
Osmanlıyı kurardım tekrardan Rusları Saykodelilik devam etsin diye yaşatırdım.
Adam haklı beyler dağlın

@LySoon her şeyi söyledin bize bir şey kalmadı :D

Bütün dünyayı yakardım. çok caniyim :D muhaha

Dünyayı ben yönetseydim, Tüm ülkeleri il yapardım, ve bu illeri Jokaslavakya Ülkesine bağlardım, Her il için yönetici seçerdim, dünyanın dilini Türkçe yapardım, Apple markasını kapatıp tüm iphoneları patlacak bir yazılım yazdırıp patlatırdım, Xiaomi markasına yatırım yapardım, 5 tane kız satın alır boyunlarına tasma takar gezdirirdim, Lüks bir ev ve araba alırım ama fazlaya kaçmam, Fakirlere yardım ederim, Forumlarda saçma sapan post atıp, post kasanların kellesini uçurturum, youtube dan para kazanmayı kapatırım, işini gönülden yapanlara ödül veririm ( Youtube ).

dünyadaki her insanı aya yollar dünyaya sinek ilacı sıkardım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı