LySoon
Level Designer
- Elmaslar
- 989
- Puanlar
- 17.145
- Minecraft
- KamiSensei
Discord:
ImKami#9999
Merhaba canlar :)
Map vs yaparken herhangi bi yerde takılır veya bi şeyi nasıl yapıcağınızı veya nasıl yapsanız daha iyi olur öğrenmek veya sormak için Özel Mesaj atabilirsiniz veya discord dan ulaşabilirsiniz.
Şimdi sen kimsin la derseniz iki konuya bakıp gelin veya Google LySoon yazıp biraz bakın.
Konu 1
Konu 2
Katılım Şartları :
-Olgun bir insan olmanız gerek.
-Mic Zorunlu sesinizi kimse yemez
-13 Yaş +
-Derslere Düzenli katılıcaksanız gelin.
-Sürekli mesaj atıp rahatsız etmeyin (Ders bitişlerinde bi 30dk salın nefes aliyim 4 saat ders veriyom aralıksız gidin sizde nefes alın fln)
Öğrenci Kayıt Formu :
2 Yapı Resmi :
Sevdiği yapı türü : Modern / Medieval
(Ön elemedir bu. Geçenler ile Tanışacağız zaten)
Öğrenci Kayıt Formu Altarnatif :
Discord a gelip Öğrenci olarak denenmek istiyorum diye bana yazın. Aşağıdaki 3 konudan 1 ini karşımda yapıcaksınız.
-Ev
-Değirmen (Modern ise Polis Karakolu ufak)
-Ağaç ev (Modern ise ufak Yat)
Ayriyetten Discordumuza gelip Konuşabilir veya mevcut projeler hakkında bilgi alabilirsiniz.
ip: 46.20.1.98:1189
Ben Yok isem
DestroyerMC veya Osman a yazın
Sunucuya Girip Arsalardan birine geçip istenen yapıları veya yeteneğinizi gösterin. ekibe alalım. (Tabela ile Bi Sosyal medya bağlantınızı yazın arsaya)
Map vs yaparken herhangi bi yerde takılır veya bi şeyi nasıl yapıcağınızı veya nasıl yapsanız daha iyi olur öğrenmek veya sormak için Özel Mesaj atabilirsiniz veya discord dan ulaşabilirsiniz.
Şimdi sen kimsin la derseniz iki konuya bakıp gelin veya Google LySoon yazıp biraz bakın.
Konu 1
Konu 2
Katılım Şartları :
-Olgun bir insan olmanız gerek.
-Mic Zorunlu sesinizi kimse yemez
-13 Yaş +
-Derslere Düzenli katılıcaksanız gelin.
-Sürekli mesaj atıp rahatsız etmeyin (Ders bitişlerinde bi 30dk salın nefes aliyim 4 saat ders veriyom aralıksız gidin sizde nefes alın fln)
Öğrenci Kayıt Formu :
2 Yapı Resmi :
Sevdiği yapı türü : Modern / Medieval
(Ön elemedir bu. Geçenler ile Tanışacağız zaten)
Öğrenci Kayıt Formu Altarnatif :
Discord a gelip Öğrenci olarak denenmek istiyorum diye bana yazın. Aşağıdaki 3 konudan 1 ini karşımda yapıcaksınız.
-Ev
-Değirmen (Modern ise Polis Karakolu ufak)
-Ağaç ev (Modern ise ufak Yat)
Ayriyetten Discordumuza gelip Konuşabilir veya mevcut projeler hakkında bilgi alabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ip: 46.20.1.98:1189
Ben Yok isem
DestroyerMC veya Osman a yazın
Sunucuya Girip Arsalardan birine geçip istenen yapıları veya yeteneğinizi gösterin. ekibe alalım. (Tabela ile Bi Sosyal medya bağlantınızı yazın arsaya)