Sol Reklam

DreamBT Alımları (Kameraman ve Mimar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LySoon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 710
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LySoon

Level Designer
Elmaslar
989
Puanlar
17.145
Minecraft
KamiSensei

Discord:

ImKami#9999

Hammerheads.png

Alınacaklar :

-Kameraman (Timelapse video cekebilicek birisi Shader ve 1080p olmadi 720p.)

-Mimar (min 15 yaş)

-Sponsor. (Hosting olabilir veya birey olabilir. Aylik 46tl ye ihtiyacimiz var şu anlık. Hosting olursa tasarimlarimizda vs adi gecicek, video sonlarinda Logolari veya videolarda logolari olucak. birey olursa konu altlarinda vb video sonlarinda fln katkilariyla diye ismi geçicek.)

BAŞVURU :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Skype kullanmiyorum artik.

Dip Not : Mimari ile ilgili ders ve eğitimler yalnizda ekip mimarlarına verilir , Her C.Tesi ve pazar 19:00 da baslayip 20:30 da biter.

Kameramanı oyuncu değilde "YouTuber" alsaydınız daha mantıklı olabilirdi, daha iyi edit yapabilirler.
Alımlarda başarılar...

Kameramanı oyuncu değilde "YouTuber" alsaydınız daha mantıklı olabilirdi, daha iyi edit yapabilirler.
Alımlarda başarılar...
Youtuber olmayıp profesyonel olanlar var.
Youtuber olmayıp profesyonel çeken var,ben yok demedim zaten fakat daha iyi edit yapabiliyorlar bana göre
Youtuber dediğin gidip ordan burdan ayar alıp iki üç tutorial rehber videoları izleyen insanlar hepsi değil tabi

Youtuber olmayıp profesyonel olanlar var.

Youtuber dediğin gidip ordan burdan ayar alıp iki üç tutorial rehber videoları izleyen insanlar hepsi değil tabi
Konuyu nereye getirmek istediğinizi bilmiyorum fakat mesajı iyi okumadığınızı biliyorum. Dikkat ederseniz "bana göre" dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı