Sol Reklam

Direct-X Nasıl Kurulur ?

for example

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

for example </>#3683

Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
25
Elmaslar
8
Puanlar
0
Yaş
23
Yer
Swahilli
Windows 10: DirectX’in bağımsız paketlerini indiremezsiniz. Microsoft, Windows Update aracılığıyla DirectX için güncelleştirmeler sağlar. Böylece, yeni bir oyun yüklediğinizde DirectX’i güncellemenize gerek kalmaz. Ayarlar> Güncelleme ve Güvenlik> Windows Güncelleme‘ye gidin ve DirectX’i güncelleyip güncelleyemeyeceğinizi görmek için Güncellemeleri kontrol et’i tıklayın.

Windows 8.1: Windows 10 gibi, DirectX için manuel güncelleme bağlantısı yoktur. Windows 8.1, Windows 8 ile uyumlu en son sürüm olan DirectX 11.2’yi içerir. DirectX’e yapılan tüm güncelleştirmeler için Windows Update’i Ayarlar> Güncelleştirme ve Kurtarma> Windows Update’te denetleyin.

Windows 7: Windows 7 için DirectX’in en son sürümü 11.1’dir. Windows Update KB2670838‘i el ile veya Windows Update aracılığıyla yüklemeniz gerekir.

Windows’un önceki sürümleri: Windows XP ve Vista, artık Microsoft’tan destek almamaktadır. Oldukça eski olduklarından, muhtemelen herhangi bir modern oyun oynamayacaksınız. Yine de Vista için DirectX’in en son sürümünün Service Pack 2 ile 11.0 olduğunu göreceğiz. Windows XP’de, Microsoft’un web yükleyicisiyle güncelleyebileceğiniz DirectX 9.0c’yi yükleyebilirsin​
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

En başta konuna öylesine bakıyordum fakat Direct X sürümüme güncelleme geldiğine fark ettim. Senin sayende gerekli güncellemeyi yaptım :)
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı