Sol Reklam

Haber Diesel Brothers: Truck Building Simulator

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

shad

the temple of the king

Discord:

emrenos#5027

Katılım
25 Ekim 2014
Mesajlar
1.445
Elmaslar
1.442
Puanlar
17.290
Minecraft
emrearik
Detaylı şekilde araba tamir/modifiye oyunlarını sevenlerden misin?
En doğru yerdesin, hoş geldin.

Hurdalıktan bulduğun parçalarla arabanı tamir ve modifiye edip, çoklu oyuncular ile yarışmaya ne dersin? Bence bu tür oyunları seviyor isen shad'dan size Diesel Brothers: Truck Building Simulator gelsin. İsmini pek duymamış olabilirsiniz, gayet normal. Oyun Car Mechanic Simulator'ün gölgesinde kalmış durumda. Ancak oyunu Car Mechanic Simulator'den ayıran birçok özelliği mevcut.

Diesel Brothers: Truck Building Simulator ile tamamen el emeği, göz nuru arabalarınızı toparlayıp, modifiye ediyorsunuz. Oradan buradan parçalar, iskeletler alarak kendinizi çoklu oyunculu da sizleri bekleyen yarışlara hazırlıyorsunuz. Ancak Car Mechanic Simulator gibi seri olmayan oyun, birazda sizlerin enerjisini ve emeğinizi istiyor. Bu yönden dolayı oyun oyuncu kaybediyor.

DieselBrothers_RamRunnerGarage.jpg


Car Mechanic Simulator'ün grafiklerine ve oynanışına göre geride kalsa bile o heyecan, azim ve hırsın sizi fazlasıyla doyurabileceğini düşünüyorum. Ufak tefek optimizasyon sıkıntıları olsa bile satın alıp, oynamaya değer. Ayrıca oyun aslında Discovery TV'de yayımlanan Diesel Brothers programının oyunudur. Yaptıkları mega kamyonetleri oyuna da yansıtmışlar ve biz oyunculara sunmuşlar.

Oyunun ana sloganı; dört tekerlekli bir şasi bulun ve onları efsanevi dizel içen canavarlara dönüştürün! Tüm arabayı baştan sona sökebilir, farklı veya yeni parçalar ile yeniden baştan yaratın. Dizel kamyonları inşa ettiğiniz garajınız ise şimdi yeni eviniz. Ayrıca oyundaki en çok beğendiğim özellik ise 3 arkadaşınız ile 1 arabayı beraber toparlayıp baştan yaratabilirsiniz. Test parkurunda aracınızı deneyip, dilerseniz yarışlara katılabilirsiniz.

Ufak bir oynanış videosu (Türk olarak da var ancak bunu beğendiğim için sizlerle paylaşıyorum.)


Oyunun sistem özelliklerine bakacak olursak:
Minimum
Önerilen
İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit) or Newer. Doesn't support Mac OS.İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit) or Newer. Doesn't support Mac OS.
İşlemci: Intel Core i5 (4th gen)İşlemci: Intel Core i7 (4th gen)
Bellek: 8 GB RAMBellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GeForce GTX 760 4GB VRAMEkran Kartı: NVidia GeForce GTX 970 8GB VRAM
DirectX: Sürüm 11DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısıAğ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 22 GB kullanılabilir alanDepolama: 22 GB kullanılabilir alan
Steam

Şimdiden kolay gelsin ustalarım, iyi eğlenceler.
 

Minezoid

oyna.minezoid.com

Discord:

Minezoid#4994

Katılım
21 Haziran 2016
Mesajlar
1.567
Elmaslar
1.020
Puanlar
13.735
Yer
Minezoid Network
Bu gerçekten efsane sistem gereksinimi yetsede oynasak :) güzel bir konu olmuş eline sağlık 1-2 görsel daha eklersen iyi olur
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Gerçekten oyunun Steam içerisinde olmasına çok sevindim. Bu oyunun açıkçası dikkatimi çektiğimi söyleyebilirim. Kozu dizaynı çok güzel olmuş!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı