Sol Reklam

Bulundu Dev Proje -> Profesyonel Ekip <-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet Akkoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.122
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mehmet Akkoz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Puanlar
0

Discord:

AlpBey34#0283

Merhaba Arkadaşlar Aklımda Ciddi Bir Konu olarak Dev Proje var ve Profesyonel Kişilere İhtiyacım Var

İletişim --> Discord : mc.ankagaming #0283 - Skype : [email protected]

ARANAN YETKİLİLER ;

• ADMİN :
  • MOD :
  • MOD :
  • REHBER :
  • REHBER :
  • REHBER :
  • USTAREHBER :
  • USTAREHBER :
  • SKRİPT YAZAR :
  • SKRİPT YAZAR :
  • SKRİPT YAZAR :
  • GRAFİKER :
  • WEB TASARIMCI :

Abi admin olabilirmiyim, 30 sunucuda yetkili oldum admin komutlarını biliyorum ne dersin abi :melek: ?

Şaka maka konu yanlış yerde :D

Abi admin olabilirmiyim, 30 sunucuda yetkili oldum admin komutlarını biliyorum ne dersin abi :melek: ?

Şaka maka konu yanlış yerde :D
Merhaba Konu Sunucu Destek Bölümünde Bende Destek İstedigim İcin Buraya Yazdım ;)[DOUBLEPOST=1508773741,1508773701][/DOUBLEPOST]
Çok yetkili almıyomusun ? :D
Hayır, Görünüşte Öyle Gözükebilir Fakat Proje Dediğim Gibi Büyük Bir Proje Oldugu İcin Bu Yetkililer Bile Yetmiyecektir...

Gerçekten profesyonel bir çalışma bekliyorsanız kendi alanında başarıya ulaşmış ve tanınan kişiler ile ücretli bir şekilde çalışmanızı tavsiye ederim.

ücretli adminlik ve mimarlık yapılır.
aylık 30tl gibi bir fiyata tüm kural yetkili alımı vb yönetimleri idare edebilirim.
7 yıldır bu işteyim.

Ula bu yazdıgın yetkılı sayısı 10 oyunlu hub sunucuda oldugunu düşünsene bi :D Cra*t Ri*e Sunucusunda 3 Yardımcı Kurucu var :D

Ula bu yazdıgın yetkılı sayısı 10 oyunlu hub sunucuda oldugunu düşünsene bi :D Cra*t Ri*e Sunucusunda 3 Yardımcı Kurucu var :D
Herşeyi aceleye getirmek saçma olur dostum... ben ilk önce faction veya skyblock açıcam ve bu kadar yetkili şuanda yeter tabi ki geliştikçe alımlar devam edicektir..[DOUBLEPOST=1508941551,1508941501][/DOUBLEPOST]
Herşeyi aceleye getirmek saçma olur dostum... ben ilk önce faction veya skyblock açıcam ve bu kadar yetkili şuanda yeter tabi ki geliştikçe alımlar devam edicektir..

Sadece faction ve skyblocktan başlayacaksın ok burda sıkıntı yok. bende ztn ılk bunları açıcam, sunuma 4 yetkılı alıcam fakat :D

3 Adet Skript Yazıcısı Bence Saçma Olur 1 Tane Skript Yazıcısı Zaten Aldıysanız Tüm Skriptleri Yazabilirdir 3 Tane İle Yazacak O Kadar Skripte Gerek Olmaz Adamlar Boş Oturur [ Umarım İstediğimi Anlatabilmişimdir ]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı