Sol Reklam

Proje Dev Proje | Minecraft Oynayarak Para Kazanmak !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan estobr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.640

Sistem Tutar mı ?

• Mükemmel Olabilir

Oylar: 0 0,0%
  • Tutmaz.

Oylar: 7 100,0%

• Oy Verenler
    7
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

estobr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Puanlar
0
Son düzenleme:
Bir kişiye para verirsen tabi ki tutar da, 300 lira yatırsam ve %800 lük kazançla bana 1000+ lirayı nasıl vermeyi düşünüyorsun?

Tutmaz bence bunu yapman için alt yapın çok sağlam olmalı ama proje fikri değişik.

Bir kişiye para verirsen tabi ki tutar da, 300 lira yatırsam ve %800 lük kazançla bana 1000+ lirayı nasıl vermeyi düşünüyorsun?

Konudada belirttim para direk alınır yatırıma sokulacak.

Türkiye gibi bir ülkede biraz zor bir projeye benziyor. Ama başarılar :)

Böyle bir şeyi yatırıma bile soksan tek başına zor. Sen bankada ki faiz taktiğini felan diyorsun galiba

Sanmıyorum yüksek ihtimal tutturamazsın özellikle de türkiyede.

Güzel projeye benziyor. Bir projeyi başlat ta öyle bakalım işleyecek mi?

Hmm 1500 lira yatırsam hangi yatırıma sokulucak direk ve 1 ay sonra %800 kar ile 12 bin lira olan yatırımımı nasıl vereceksin? :thinking:

Son düzenleme:

Konudada belirttim para direk alınır yatırıma sokulacak.
Hmm 1500 lira yatırsam hangi yatırıma sokulucak direk ve 1 ay sonra %800 kar ile 12 bin lira olan yatırımımı nasıl vereceksin? :thinking:

konuyu dikkatli okumadığınıza veriyorum %800 kazanç olayı 6 ay sonra gerçekleşiyor.

Türkiyede Yapacaksan Tutmaz Gibime Geliyor Ama Güzel Fikir :) Tebrikler

Ekler

• asdasdas.png
    asdasdas.png
    844,3 KB · Görünt.: 299
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum farklı bir fikir veriyim belki hoşuna gider. Her oyuncundan aylık 10 tl civarı ücret al bağlantı ücreti kiralık üyelik gibi düşün her ay sonunda oyun birincisine toplam kazancın %30 civarını ver hem kitle toplarsın hem senin kârın olur bu oyun örnek mc sg yada mc pubg versiyonu minigameslerde yapıp her ay sonu seçildikten sonra sıralamayı sıfırlarsın böylece her oyuncunun şansı olur bilmem anlatabildim mi ;)

Fikri görseydim iyiydi :) Az bahsedermisin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı