Sol Reklam

Bulundu Deneyimli ve Yetenekli Builder İsen İçeri Bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

✧|♡ ThePlugMc ♡|✧

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
20
Puanlar
0
Cool Text - Skypiea Alm 248223105404896.png

Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba Biz Skypiea Ekibi Olarak Yapım Aşamasında Olan Projemizde Deneyimli ve Yetenekli Builder'e ihtiyaç duyuyoruz Kendinize Güveniyorsanız Buyrun Başvuru Formumuz:

Form:

İsminiz:
Yaşınız:
Skype veya Discord Adresiniz:
Niçin bizimle çalışmak istiyorsunuz:

(Formu ya yorumdan yada dm den yollayiniz)

Son düzenleme:
İsminiz:Metin
Yaşınız:15
Skype veya Discord Adresiniz Discord DarkLavBeybisi#2291
Niçin bizimle çalışmak istiyorsunuz:İlk süreden beri takip ediyorum sizi sizinle barşaılı bir server yapacağıma inanıyorum yaklaşık 3 sendedir builderlik yapıyorum 3 tanede server açtım hepside tuttu ancak para olmmadığından dolayı kapattık umarım benşi seçersiniz ve başarılı bir iş çıkarırız.

Ücretli builder arıyorsanız olabilirim.

İ

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 11149

Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba Biz Skypiea Ekibi Olarak Yapım Aşamasında Olan Projemizde Deneyimli ve Yetenekli Builder'e ihtiyaç duyuyoruz Kendinize Güveniyorsanız Buyrun Başvuru Formumuz:

Form:
Builder Kabulünü Arz Ederim

İsminiz:
Yiğit Emre OĞUZ
Yaşınız:15-16
Skype veya Discord Adresiniz:Yiğit Emre Oğuz
Niçin bizimle çalışmak istiyorsunuz:Builder team olarak eski serverimiz kapanınca başka ve yeni serverlerde iş bulmamız gerekti

[DOUBLEPOST=1497879970,1497879921][/DOUBLEPOST]
Eki Görüntüle 11149

Form:
Builder Kabulünü Arz Ederim

İsminiz:
Yiğit Emre OĞUZ
Niçin bizimle çalışmak istiyorsunuz:Builder team olarak eski serverimiz kapanınca başka ve yeni serverlerde iş bulmamız gerekti

[DOUBLEPOST=1497880031][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba Biz Skypiea Ekibi Olarak Yapım Aşamasında Olan Projemizde Deneyimli ve Yetenekli Builder'e ihtiyaç duyuyoruz Kendinize Güveniyorsanız Buyrun Başvuru Formumuz:

Form:Builder Kabulünü Arz Ederim

İsminiz:Yiğit Emre OĞUZ

Builder Alımı Kapanmıştır Yeni Alımımız Açılıyordur (Yeni Konuya Göz Atın) ++

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı