IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.322
- Puanlar
- 13.560
- Yer
- İstanbul/Maltepe
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Yusuf Demir#4555
Yusuf Demir#4555
Video güzelde rankın ney bune adama awple sıkıyosun sesi duymuyor sanki hiç birşey yokmuş gibi gidiyor.Onu geçtim adam tünelden geliyor sen windowdasın adam seni görmüyor adamda m249 var adam seni görüyor sıkmıyor daha iyi kişilerle oyna olmuyorsa arkadaşlarınla oyna.
adamın ayağına awp ile sıkıyorsun noscope denerken 80 canını filen indiriyor ayaktan vurunca awple fakat adam etrafına bakmıyor onu geçtim adam tünelden geliyor ses kasmasa bile senin windowda görmesi lazımdı.Nova 1 rankım, Ölüm maçlarında daha çok karma bir şekilde oyuncu yerleştirmesi oluyor, bu yüzden bazen iyi bazen kötü oynayanlar denk geliyor. Ve ses kasma kısmına gelirsek Ölüm maçlarında ses kasma diye birşey yoktur, bunun nedi her taraftan oyuncu doğabileceği gibi her taraftan yine oyuncular ateş açabiliyor yani bu da sana ses kasma zorluğu yaşatıyor.
Yusuf Demir#4555
adamın ayağına awp ile sıkıyorsun noscope denerken 80 canını filen indiriyor ayaktan vurunca awple fakat adam etrafına bakmıyor onu geçtim adam tünelden geliyor ses kasmasa bile senin windowda görmesi lazımdı.
ölüm maçı takılmasa bile kill alması gerekli ya 2.rütbe onbaşı filen onun için oynar xp için ondada iyi oynayınca geliyor yada drop için oynar dropda haftada 1 yenileniyor zaten kötü oynayınca fazla iyi bir drop düşmelerini beklemiyorlar adamlar herhalde ben fazla ölüm maçı ve rekabetçi girmiyorum hatta cs fazla bile oynamıyorum 200 saat oynadım sonra bida oynamadım sıkıyor bi rsüreden sonra farklı oyunlara geçtim the forest filn gibi ama niye oynandını biliyorum.Dostum ölüm maçı bu kimse takmıyor :D, sen cs oynadığına emin misin?
Yusuf Demir#4555
ölüm maçı takılmasa bile kill alması gerekli ya 2.rütbe onbaşı filen onun için oynar xp için ondada iyi oynayınca geliyor yada drop için oynar dropda haftada 1 yenileniyor zaten kötü oynayınca fazla iyi bir drop düşmelerini beklemiyorlar adamlar herhalde ben fazla ölüm maçı ve rekabetçi girmiyorum hatta cs fazla bile oynamıyorum 200 saat oynadım sonra bida oynamadım sıkıyor bi rsüreden sonra farklı oyunlara geçtim the forest filn gibi ama niye oynandını biliyorum.
Isınmak içinde giren vardırda internete yazıp bakarsan bazı kişiler hydra drop gelmedn önce orda item düşürmeye çalışıyordu hatta böle 1 haftada bir çekiyolardı ki hala yapan var emre şengül diye 1haftada bir drop düşcekmi diye giriyor asimov filende düşüren var. Neyse daha fazla büyümesinKardeşim, ölüm maçının ne olduğunu biliyorsun lakin oyuncuların nasıl düşündüğünü bilmiyorsun galiba. Ölüm maçlarına daha çok Rus asıllı troll arkadaşlar giriş yaptığı için, oyun içerisinde ciddi bir tutum sağlanması beklenemez hatta oyununun akışının doğru bir şekilde ilerlemesi bile beklenemez. Oyunu rank vb. şeyler düşürmeden aim ısıtmak isteyen oyuncular daha çok Basit eğlenceye giriş yaparlar, yani demem o dur ki kimse ölüm maçına giripte kill alayım peşinde değildir veyahut kimse gireyimde item kasayım düşüncesinde giriş yapmıyor oraya.
Yusuf Demir#4555
Novam benim, biz hala silver'da takıldık kaldık :d ets2 beni bitirdi yusuuuf.
Sadece dust2'de pro olunmaz ki bro ya :D italy,cache,mirage falan gel hep dust2 dust2Kardaş ben sana gel seni pro yapayım dedim :D
Yusuf Demir#4555
Sadece dust2'de pro olunmaz ki bro ya :D italy,cache,mirage falan gel hep dust2 dust2
Sen bana pro olmayı öğret bende sana mapları öğreteyim :D2 gün toplamda 10 rek falan attım sadece 1-2 tanesi Dust 2'di geri kalan maplar cache veya mirage'di yani o maplarada başladık bro, zaten girdiğim maplarda en az 15 kill alıyorum artık. Daha dün @KansızKurt ile girdik fena sinirlendi ama kazandık :D
mericbozkurt#2650
2 gün toplamda 10 rek falan attım sadece 1-2 tanesi Dust 2'di geri kalan maplar cache veya mirage'di yani o maplarada başladık bro, zaten girdiğim maplarda en az 15 kill alıyorum artık. Daha dün @KansızKurt ile girdik fena sinirlendi ama kazandık :D