Sol Reklam

⚔️ oyna.Mineproxima.com ⚔️ | SKYBLOCK Sunucusu açıldı! | Açık Beta v0.2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Witchery

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
45
Puanlar
13.520
Yer
Bursa
Minecraft
witcharon

Discord:

witcharon

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png
8.png

9.png

10.png

9.png

1691541753573.png

1691541782714.png

1691541813178.png

1691541905572.png

1691542028140.png

1691541927727.png
1691541947828.png

1691541970832.png

Spotify Playlist:

IP: play.mineproxima.com
Türkçe Wiki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

NOT: RPG Skyblock projesinin Açık Beta'da olduğunu unutmayın, hataları bize discord sunucumuzda bulunan "sorunlar-ve-hatalar" kategorisinden bildirebilirsin.

Ekler

• 1.png
    1.png
    1,2 MB · Görünt.: 120
  • 8.png
    8.png
    204,2 KB · Görünt.: 110
  • 7.png
    7.png
    1 MB · Görünt.: 125
  • 6.png
    6.png
    1,5 MB · Görünt.: 120
  • 5.png
    5.png
    1,6 MB · Görünt.: 123
  • 4.png
    4.png
    914,6 KB · Görünt.: 105
  • 3.png
    3.png
    995,6 KB · Görünt.: 114
  • 1.png
    1.png
    1,2 MB · Görünt.: 102
  • 3.png
    3.png
    1 MB · Görünt.: 111
Son düzenleme:
Konu Tasarımı Güzel Olmuş Sistemlerde Ayrı Bir Hava Katmış Başarılar

Çalışma Yüzeyi 41.png
Türkçe Wiki sayfamız yayınlandı, oyun hakkında daha ayrıntılı bilgiye, üretimlerin nasıl yapıldığına, eşya ve silah geliştirmelerin nasıl yapılacağına ve diğer tüm özelliklere ilgili bağlantıdan ulaşabilirsin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Versiyon 0.3 öncesi güncelleme bildirimi:

*Wiki'nin %80'i tamamlandı.

1690495124777.png

*Artık anlık olarak sunucunun dilini değiştirebiliyorsunuz, çevirilerin %5'i tamamlandı. Wiki tamamlandıktan sonra, çeviriler daha hızlı bir şekilde ilerlemesi hedeflenmektedir.

1690495232994.png

Versiyon 0.3 öncesi güncelleme bildirimi:

*Yeni GUI'ler eklendi.

*Wiki'nin %95'i tamamlandı.

*Oyunun %65'i Türkçeleştirildi. (Hızlı menüden anında dil değiştirme özelliği)

*Skyblock panelinin %90'ı Türkçeleştirildi. Artık /is lang yazarak komutları da Türkçeleştirebilirsin.

Profesyonel bir builder olarak görüşümü sizinle paylaşmak isterim, sistemleri dünyada ya da türkiye de detaylı takip etmiyorum fakat yaptığınız haritalar çok güzel fakat haritalarınız turkiye için dahil yenilikçi değil yenilikçi olmak istiyorsanız daha farklı fikirlere sahip mapler yapmanızı öneririrm :)

Profesyonel bir builder olarak görüşümü sizinle paylaşmak isterim, sistemleri dünyada ya da türkiye de detaylı takip etmiyorum fakat yaptığınız haritalar çok güzel fakat haritalarınız turkiye için dahil yenilikçi değil yenilikçi olmak istiyorsanız daha farklı fikirlere sahip mapler yapmanızı öneririrm :)
hyronic studios a ait bir paket tasarımalr map vs herşey dahil bir paket yurt dışı satışı bir firma

hyronic studios a ait bir paket tasarımalr map vs herşey dahil bir paket yurt dışı satışı bir firma
Ben de diyorum bu mapler niye Türk tarzı değil ve sunucu İngilizce:D
Hocam yabancı paketi bile değiştirmeye tenezzül etmemişsiniz ilerleyeceğinizi düşünmüyorum. Yine de başarılar.

Değişik bir sunucu olmuş ama güzel olmuş. Tebrik ederim başarılar dilerim. :)

Ben de diyorum bu mapler niye Türk tarzı değil ve sunucu İngilizce:D
Hocam yabancı paketi bile değiştirmeye tenezzül etmemişsiniz ilerleyeceğinizi düşünmüyorum. Yine de başarılar.

Bahsedilen paket:
1691393836014.png

Ücretini vererek bir hizmet satın almaktan şu zamana kadar hiç çekinmedim. Bahsettiğiniz topluluğun/stüdyonun 2020'den beri üyesiyim ve onları desteklemek için tüm içeriklerini satın alıyorum. "Eklenti paketi" diye bahsettiğiniz şey size sadece pastanın tabanını vermektedir ki bu satın almanın benim gözümde LeaderOS'dan web hizmeti almaktan farksızdır. Satın alınan hazır içerikler(spawn, forging(npc), quest, bir kaç görsel ve pixel artlar) harici sunucunun genel hazırlanma ve eşya üretimlerinin sıfırdan düzenlenmesi, kendi eklediğim özellikler kasten İngilizce bir şekilde(Global bir sunucu olmak istediğim için) hazırlanmıştır.

Stüdyodan paketi almadan önceki 7 ay, paketi satın aldıktan sonra 4 ay boyunca sunucuyla sabah akşam demeden, işten kalan zamanlarımda ilgileniyorum. Yukarıda belirttiğim içerikler harici diğer tüm özellikler bizzat tarafımca eklenmiş ve düzenlenmiştir.

"Mapler niye Türk tarzı değil":
Çünkü çok sevdiğim birinden ücretini vererek satın aldım(şu an tek başımayım ilerleyen zamanlarda builderlar ile çalışmayı düşünüyorum), agresif bir cümle kurma veya yaklaşımda bulunma gibi bir amacım asla yoktur.

"sunucu İngilizce:D Hocam yabancı paketi bile değiştirmeye tenezzül etmemişsiniz":

Sunucuyu iyice gözlemlemediğin açıkça ortada, sunucuda Triton kullanıyorum. Textlerin hepsini yer tutucular ile değiştiriyorum, bu eklenti sayesinde yer tutuculara oyuncuların seçtikleri dilde yazılar yansıtabiliyorum. Bizzat uğraştığım çeviri satırları(Sunucunu %60 'ı Türkçeye çevrildi):

Yorumun için teşekkürler, eğer mimarlık hakkında görüşmek istersen Discorddan bana ulaş; witcharon

Gördüğünüz hangi sunucu eklenti paketlerini kendisi yapıyor? Ya bir takıma özel yaptırır yada hazır birisinden alır geçer gelen yorumlar baya boş olmuş. Harita işlerinden çok anlamam ama sistemler güzel, kolay gelsin.

Dostum... Ben size harita yeneilikçi değil dedim yenilikçi diye bir konuyla açılmış kopya demedim gayet iyi bir harita fakat bu tarz haritalarda artık olağan :)

harbiden güzel he

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı