Sol Reklam

mc.craftingtable.net Reklam CraftingTable Network • Gerçek Dünya Haritalı Towny • ✨ 1.20.1 - 1.21.1 Sürüm Desteği • Java Ve Bedrock Desteği ✨

Egosscuk

Sihir Değil, Sadece Birkaç Eşya!
Elmaslar
11
Puanlar
470
Yer
Crafting Table Network
Minecraft
Egossck

Discord:

egosscuk

Minecraft Sunucu Adresi
mc.craftingtable.net
Sunucu Sürümü
1.20.1 - 1.21.X
Sunucu Slotu
500
Sunucu Türü
Towny
Zorluk Seviyesi
Emek
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

9jcqbur.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sihir değil, sadece birkaç eşya!

Son düzenleme:
Başarılar dilerim gayet sağlıklı ve performans odaklı keyifli bir akıcılık oyun kıvamında.

Sistemlerden ve de menülerden bir kaç görsel gelir mi

Logo internetten bedava bir görsel, konu tasarımı siyah background üzerine yazılmış yazılardan ibaret ve sunuculardan kareler alanında sadece mapleriniz var, sunucuyu daha iyi tanıtabilirsiniz. Kolay gelsin

Logo internetten bedava bir görsel, konu tasarımı siyah background üzerine yazılmış yazılardan ibaret ve sunuculardan kareler alanında sadece mapleriniz var, sunucuyu daha iyi tanıtabilirsiniz. Kolay gelsin
Merhaba, Logom Google üzerinden alıntı değil, vektör çizimdir. Saygılar.

Ekstra olarak konu tasarımını biz yapmadık. Çok önemli değil siyah beyaz kalitemiz ile kendimizi belli ediyoruz. En azından özentilik yapmak yerine vizyon ve misyonumuz ile ilerliyoruz. Eleştirilerinizi lütfen bilmişlik olarak değilde tavsiye olarak yazınız.

Konuya bakınca ne gördüğümü yazdım, kolay gelsin

Logo:
1739045706015.webp

Tasarımı senden satın alsa daha iyiydi güzel bir sunucuydu değil mi?

Benim tasarımlarımda kusursuz değil, ne gördüysem onu dedim alındıysanız affola

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı