Sol Reklam

Tanıtım CrackSHOT | Minecraft Silah Plugini Kullanımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hai

<3
Site Sahibi
Emektar
Elmaslar
1.137
Puanlar
15.660
Yer
Adana
Minecraft
ImHai

Discord:

yusufkemal#5290

cslogoMP_zps5cd686b5.png

csstrikes.png
csguns.png
d1ea.png
csremotes_zpsf7d5cc6f.png

Crackshot pluginini kullanarak serverinize silah eklentisi sağlarsınız.
CRACKSHOT Pluginiyle diğer serverlardan bir adım önde bulunabilirsiniz. ( Kullanım arenaları oluşturup gerekli kuralları koyduğunuzda bu plugin serveri bozmak yerine serveri eğlenceli hale getirecektir)

CRACKSHOT indirme linklerine buradan ulaşabilirsiniz :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanımı :

1-) '' /cs , /cra , /shot '' komuduyla komut listesini görebilirsin
2-) ''/shot list '' komuduyla mevcut silah listesine erişebilirsin
wLkdLG.png

3-) ''/shot give kullanıcı silahismi silahadeti '' komuduyla istediğin kişiye silah verebilirsin.
Örn : '' /shot give ImHai C4 100 '' - ImHai adlı kullanıcıya 100 adet c4 verdim.

4-) ''/shot get silahismi silahadeti '' komuduyla kendine silah verebilirsin.

5-) ''/shot reload ve /shot config reload '' komuduyla crackshot pluginine yaptığın ayarları aktif duruma getirebilirsin.

Son düzenleme:
cslogoMP_zps5cd686b5.png
csstrikes.png
csguns.png
d1ea.png
Crackshot pluginini kullanarak serverinize silah eklentisi sağlarsınız. CRACKSHOT Pluginiyle diğer serverlardan bir adım önde bulunabilirsiniz. ( Kullanım arenaları oluşturup gerekli kuralları koyduğunuzda bu plugin serveri bozmak yerine serveri eğlenceli hale getirecektir) CRACKSHOT indirme linklerine buradan ulaşabilirsiniz : *** Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *** Kullanımı : 1-) '' /cs , /cra , /shot '' komuduyla komut listesini görebilirsin 2-) ''/shot list '' komuduyla mevcut silah listesine erişebilirsin
wLkdLG.png
3-) ''/shot give kullanıcı silahismi silahadeti '' komuduyla istediğin kişiye silah verebilirsin. Örn : '' /shot give ImHai C4 100 '' - ImHai adlı kullanıcıya 100 adet c4 verdim. 4-) ''/shot get silahismi silahadeti '' komuduyla kendine silah verebilirsin. 5-) ''/shot reload ve /shot config reload '' komuduyla crackshot pluginine yaptığın ayarları aktif duruma getirebilirsin.
cslogoMP_zps5cd686b5.png
csstrikes.png
csguns.png
d1ea.png
Crackshot pluginini kullanarak serverinize silah eklentisi sağlarsınız. CRACKSHOT Pluginiyle diğer serverlardan bir adım önde bulunabilirsiniz. ( Kullanım arenaları oluşturup gerekli kuralları koyduğunuzda bu plugin serveri bozmak yerine serveri eğlenceli hale getirecektir) CRACKSHOT indirme linklerine buradan ulaşabilirsiniz : *** Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *** Kullanımı : 1-) '' /cs , /cra , /shot '' komuduyla komut listesini görebilirsin 2-) ''/shot list '' komuduyla mevcut silah listesine erişebilirsin
wLkdLG.png
3-) ''/shot give kullanıcı silahismi silahadeti '' komuduyla istediğin kişiye silah verebilirsin. Örn : '' /shot give ImHai C4 100 '' - ImHai adlı kullanıcıya 100 adet c4 verdim. 4-) ''/shot get silahismi silahadeti '' komuduyla kendine silah verebilirsin. 5-) ''/shot reload ve /shot config reload '' komuduyla crackshot pluginine yaptığın ayarları aktif duruma getirebilirsin.

cslogoMP_zps5cd686b5.png

csstrikes.png
csguns.png
d1ea.png

Crackshot pluginini kullanarak serverinize silah eklentisi sağlarsınız.
CRACKSHOT Pluginiyle diğer serverlardan bir adım önde bulunabilirsiniz. ( Kullanım arenaları oluşturup gerekli kuralları koyduğunuzda bu plugin serveri bozmak yerine serveri eğlenceli hale getirecektir)

CRACKSHOT indirme linklerine buradan ulaşabilirsiniz : *** Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. ***

Kullanımı :

1-) '' /cs , /cra , /shot '' komuduyla komut listesini görebilirsin
2-) ''/shot list '' komuduyla mevcut silah listesine erişebilirsin
wLkdLG.png

3-) ''/shot give kullanıcı silahismi silahadeti '' komuduyla istediğin kişiye silah verebilirsin.
Örn : '' /shot give ImHai C4 100 '' - ImHai adlı kullanıcıya 100 adet c4 verdim.

4-) ''/shot get silahismi silahadeti '' komuduyla kendine silah verebilirsin.

5-) ''/shot reload ve /shot config reload '' komuduyla crackshot pluginine yaptığın ayarları aktif duruma getirebilirsin.

Güzel plugine benziyor hmmm belki güzel tabii ki de güzel :D :) :cool:

Linkleri Görebilmek İcin Yorum

süper

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı