Başlıkta da Belirttiğim Gibi Conconcraft Serverimiz İçin 1 Kız 1 Erkek Oyuncu Arıyoruz.Kız Oyuncu Nedeni Serverde 1 Adet Kız Arkadaşımız Var Ve Serverdeki Tek Kız Olmaktan Bıktı.
Bu Yüzden Tanıdığınız Kız (13-14 Yaş) Concon Sever Varsa Buraya Yönlendirirseniz Sevinirim.Erkekler Zaten İsteyen Biri Yazsın Aynı Yaş Kriterleri Geçerli Daha Düşük Yaştakileri
Almıyoruz En Az 13-14 Yaş Arası Olacak.Ve Serverle İlgili Olarak Bildiğiniz Minecraft Evi Ve Arkadaşlarının Çektiği Conconcraftın Sadece Map Farklılığı Olan Bir Server.Kişisel Serverimiz.
Görsellerle Daha İyi Anlatabilirim Diye Düşünüyorum
İşte Server Böyle İlk Konudan Sonra Baya Şeyler Oldu.Bu Arada Bizim Camelot Maceramız Şöyle 1930 Yılı Teknoloji Ve Silahlarıyla Gelişip DrFalkordan Kurtulmaya Çalışıyoruz.Yani Conconun
1930 Yılını Oynuyoruz Gibi Birşey.Roleplay Yapıyoruz Roleplay Yapabilirse Gelmek İsteyen Kişiler Sevinirim.
Not:Daha Çok Resim Vardı Ama 1mb yi Aştıkları İçin Yüklenmedi.
GELMEK İSTEYENLER ÖZELDEN YAZSINLAR
İsim:
Roleplay Yapabilirmisin:
Hamachi Gelebilirmisin:
Bu Soruları Yanıtlarıyla Bu Şekilde Özelden Atarsanız İsteğinizi Gözden Geçirceğim.[DOUBLEPOST=1516813926][/DOUBLEPOST]Böyle Boş Yorum Yaparak Konuyu Üste Çıkarmak İstemezdim Ama Biraz Acil Lazım Oyuncu Oyüzden Bu Yola Başvurdum Konu Görünürse Biri Gelir Diye Yöneticilerden Şimdiden Özür Dilerim.
DÜNYA EPİCWORLDGENERATOR PLUGİNİ İLE YAPILMIŞTIR DİKİLEN AĞAÇLAR FARKLI ŞEKİLLERDE ÇIKIYOR VE MAPIN ÖZEL YAPILARI VAR.

DÜNYA EPİCWORLDGENERATOR PLUGİNİ İLE YAPILMIŞTIR DİKİLEN AĞAÇLAR FARKLI ŞEKİLLERDE ÇIKIYOR VE MAPIN ÖZEL YAPILARI VAR.
Son düzenleme: