UmutcanTR123
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 14
- Puanlar
- 13.420
Skript yapilabilirmi bilgim yok ama etiket atiyimCombatlogu Bilmeyen yoktur Onun Skriptini Yapabilirmisiniz Banlamalı Kicklemeli Öldürmeli Felan
benim serverimde çünkü onun eski bir hali var combatlog olmuyor AntiCombatLog Kullanıyorum ondada banlama yok sadece mesaj ve öldürme var
MaskeliPeder#8352
Nedeni Serverimde Yeteri Kadar Plugin Var Şu An 48 tane plugin var yeni pluginler gerekince ekliyorum ama varsa yollayabilirsiniz combatlog dışında çünkü çalışmıyor bende bende bi değişiğini kullanıyım dedim üstte yazıyor ondada istediklerim yok bu yüzden serverinde ramini az verdim 0.5 :/hocam neden plugin varken skript ?
MaskeliPeder#8352
hocam çalışmıyor olabilir ama skript makinayı daha çok yoruyor bunun farkındamısn ?Nedeni Serverimde Yeteri Kadar Plugin Var Şu An 48 tane plugin var yeni pluginler gerekince ekliyorum ama varsa yollayabilirsiniz combatlog dışında çünkü çalışmıyor bende bende bi değişiğini kullanıyım dedim üstte yazıyor ondada istediklerim yok bu yüzden serverinde ramini az verdim 0.5 :/
benimkini yormadı ve 7 yıllık bilgesayarda kasma felan yok rahat rahat pvp atılıyor serverdehocam çalışmıyor olabilir ama skript makinayı daha çok yoruyor bunun farkındamısn ?