Sol Reklam

Bulundu combatlog skript

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmutcanTR123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 990
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

UmutcanTR123

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
14
Puanlar
13.420
Combatlogu Bilmeyen yoktur Onun Skriptini Yapabilirmisiniz Banlamalı Kicklemeli Öldürmeli Felan
benim serverimde çünkü onun eski bir hali var combatlog olmuyor AntiCombatLog Kullanıyorum ondada banlama yok sadece mesaj ve öldürme var

Combatlogu Bilmeyen yoktur Onun Skriptini Yapabilirmisiniz Banlamalı Kicklemeli Öldürmeli Felan
benim serverimde çünkü onun eski bir hali var combatlog olmuyor AntiCombatLog Kullanıyorum ondada banlama yok sadece mesaj ve öldürme var
Skript yapilabilirmi bilgim yok ama etiket atiyim

@EmirReizTR @IrfanDmn

Yapılabilir Usta Olması Yeterli Benim Aklımda Türkçe Hali Var
şöyle
oyuncu saldırı yiğince
oyundan ayrıldığında
ayrılan oyuncunun afk skorunu 1 yap
oyuncu oyuna girince
giren oyuncunun afk skoru 1 ise
o oyuncuyu banla süre 1 dakika
bekle 1 dakika
pardon afk skoru 1 olan
afk skoru 1 olan çıkan oyuncunun afk skorunu 0 yap
gibi yapılabilir ama skript hakkında bir bilgim hayla olmadığı için kodlayamam ben benim bilgim sadece komut bloklarıyla sistem ile redstone ile sistem

hocam neden plugin varken skript ?

hocam neden plugin varken skript ?
Nedeni Serverimde Yeteri Kadar Plugin Var Şu An 48 tane plugin var yeni pluginler gerekince ekliyorum ama varsa yollayabilirsiniz combatlog dışında çünkü çalışmıyor bende bende bi değişiğini kullanıyım dedim üstte yazıyor ondada istediklerim yok bu yüzden serverinde ramini az verdim 0.5 :/

Nedeni Serverimde Yeteri Kadar Plugin Var Şu An 48 tane plugin var yeni pluginler gerekince ekliyorum ama varsa yollayabilirsiniz combatlog dışında çünkü çalışmıyor bende bende bi değişiğini kullanıyım dedim üstte yazıyor ondada istediklerim yok bu yüzden serverinde ramini az verdim 0.5 :/
hocam çalışmıyor olabilir ama skript makinayı daha çok yoruyor bunun farkındamısn ?

Dostum skripti pluginden daha çok yoracaktır çok fazla event içercektir.

:/ Skriptler zaten çoğu yoran skriptler oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı