AhmetTekin
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
- Puanlar
- 0
mudlusamoi#5646
beklemede kalın hazırlamaya çalışacağım.[DOUBLEPOST=1503901050,1503900574][/DOUBLEPOST]Buyurun skripti hazırladım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
on rigt click on glass:
if player's tool is "stick":
{tikspam::%player%} is false:
execute console command "eco give %player% 100"
send " &7> &aCama tıkladığınız için 100tl kazandınız."
set {tikspam::%player%} to true
wait 30 second
set {tikspam::%player%} to false
else:
send " &7> &cTekrar cama tıklamak için biraz beklemelisin."
on skript load:
delete {tikspam::*}
Sorun çözüldü ise lütfen belirtmeyi unutmayınız.Merhaba arkadaşlar benim istediğim bir oyuncu çubuk ile cam'a sağ tıkladığı zaman (normal cam item kodu 20 olan ) 100 tl vericek ama oyuncu sadece 30 saniyede bir cama çubukla sağ tıklayıp para alabilecek
Bu şekilde olursa bugsuz olur.Kod:on rigt click on glass: if player's tool is "stick": {tikspam::%player%} is false: execute console command "eco give %player% 100" send " &7> &aCama tıkladığınız için 100tl kazandınız." set {tikspam::%player%} to true wait 30 second set {tikspam::%player%} to false else: send " &7> &cTekrar cama tıklamak için biraz beklemelisin." on skript load: delete {tikspam::*}
Sorun çözüldü ise lütfen belirtmeyi unutmayınız.
Bu şekilde olursa bugsuz olur.Kod:on rigt click on glass: if player's tool is "stick": {tikspam::%player%} is false: execute console command "eco give %player% 100" send " &7> &aCama tıkladığınız için 100tl kazandınız." set {tikspam::%player%} to true wait 30 second set {tikspam::%player%} to false else: send " &7> &cTekrar cama tıklamak için biraz beklemelisin." on skript load: delete {tikspam::*}
Sorun çözüldü ise lütfen belirtmeyi unutmayınız.
on rightclick with stick on glass:
add 100 to the player's balance
send "&3&lServerIsmı &e&l- &6&lHey Sen &c&l%player% &6&lCama Tıkladın ve 100 TL Kazandın!"
wait 30 real second
else:
send "&3&lServerIsmı &e&l- &6&lHey Sen &c&l%player% &6&lDaha Önceden Cama Tıkladın ve 100 TL Aldın 30 Saniye Beklemen Lazım"
on skript load:
Bunu Yaparak 1 Satır Azaltmış Oluruz :)
Kod:on rightclick with stick on glass: add 100 to the player's balance {tikspam::%player%} is false: add 100 to the player's balance send "&3&lServerIsmı &e&l- &6&lHey Sen &c&l%player% &6&lCama Tıkladın ve 100 TL Kazandın!" set {tikspam::%player%} to true wait 30 real second set {tikspam::%player%} to true else: send "&3&lServerIsmı &e&l- &6&lHey Sen &c&l%player% &6&lDaha Önceden Cama Tıkladın ve 100 TL Aldın 30 Saniye Beklemen Lazım" on skript load: delete {tikspam::*}
süpersiniz ellerinize sağlık daha denemedim ama birazdan deniyeceğim :=)[DOUBLEPOST=1503945814,1503945739][/DOUBLEPOST]Hepinize ilginizden dolayı rep verdim :))[DOUBLEPOST=1504401535][/DOUBLEPOST]
her tıkladığımda 100 tl veriyor 30 saniye geçmemiş olsa bile[DOUBLEPOST=1504402764][/DOUBLEPOST]tamam hallettim
send "&3&lServerIsmı &e&l- &6&lHey Sen &c&l%player% &6&lCama Tıkladın ve 100 TL Kazandın!"
wait 30 real second
else:
send "&3&lServerIsmı &e&l- &6&lHey Sen &c&l%player% &6&lDaha Önceden Cama Tıkladın ve 100 TL Aldın 30 Saniye Beklemen Lazım"
on skript load:
süpersiniz ellerinize sağlık daha denemedim ama birazdan deniyeceğim :=)[DOUBLEPOST=1503945814,1503945739][/DOUBLEPOST]Hepinize ilginizden dolayı rep verdim :))[DOUBLEPOST=1504401535][/DOUBLEPOST]
her tıkladığımda 100 tl veriyor 30 saniye geçmemiş olsa bile[DOUBLEPOST=1504402764][/DOUBLEPOST]tamam hallettim
wait 30 real second
else:
on skript load: