- Elmaslar
- 1.137
- Puanlar
- 15.660
- Yer
- Adana
- Minecraft
- ImHai
Discord:
yusufkemal#5290
ChestCommands Anlatımının videosunu sizler için çektim Artık Plugin Kullanamayan Kalmayacak !!
Chestcommands plugini sayesinde chest menüsü şeklinde komutlar oluşturabilir. Sunucunuzu kolaylaştıracak eklentiler yapabilirsiniz.
ChestCommands Plugini indirme sayfası :
ChestCommands İngilizce anlatım videosu
Sunucumuzu çalıştırdıktan sonra plugins/chestcommands/menu/ bölümüne geliyoruz. Bize örnek olması için birkaç tane .yml dosyası oluşturulmuş. Oradaki .yml dosyalarını inceleyerek basitçe mantığını kavrayabiliriz.
Size örnek resimli anlatım sunuyorum.......
ilk olarak /warp yazarak warp menüsüne ulaşmayı özetle size aşağıdaki resimde anlattım.
bu dosyayı warp.yml olarak kayıt edip yükledim. daha sonra /chestcommands reload atarak pluginimi aktif ettim.
.yml dosya adı neyse oyuncularada bunun permissionu verilmesi gerekmektedir.
chestcommands.open.warp.yml permissionunu Groupmanagerdan oyunculara ekliyoruz yada oyun içinden
/mangaddp oyuncu chestcommands.open.warp.yml olarak ekledik.
Chestcommands plugini sayesinde chest menüsü şeklinde komutlar oluşturabilir. Sunucunuzu kolaylaştıracak eklentiler yapabilirsiniz.
ChestCommands Plugini indirme sayfası :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ChestCommands İngilizce anlatım videosu
Sunucumuzu çalıştırdıktan sonra plugins/chestcommands/menu/ bölümüne geliyoruz. Bize örnek olması için birkaç tane .yml dosyası oluşturulmuş. Oradaki .yml dosyalarını inceleyerek basitçe mantığını kavrayabiliriz.
Size örnek resimli anlatım sunuyorum.......
ilk olarak /warp yazarak warp menüsüne ulaşmayı özetle size aşağıdaki resimde anlattım.

bu dosyayı warp.yml olarak kayıt edip yükledim. daha sonra /chestcommands reload atarak pluginimi aktif ettim.
.yml dosya adı neyse oyuncularada bunun permissionu verilmesi gerekmektedir.
chestcommands.open.warp.yml permissionunu Groupmanagerdan oyunculara ekliyoruz yada oyun içinden
/mangaddp oyuncu chestcommands.open.warp.yml olarak ekledik.
Son düzenleme: