Sol Reklam

Cem Korkmaz Vefat Etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AeroCS

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
630
Puanlar
8.100
Yer
AeroCS

Discord:

AeroCS#8462

g9r9p2.png

Herkesin sevdiği,saydığı Cem Korkmaz vefat etti. Çoğu bilgilere göre intihar ettiği söyleniyor. Yapılan otopsi sonrasın da neden öldüğü ortaya çıkacak. Ölüm sebeni için bir çok video çekilmiş,teoriler ortaya atılmıştır. Herkesin doğruladığı ve desteklediği teori işte şu;

Cem Korkmaz,sosyal medyada ki düşüşlerinden dolayı,psikolojik olarak kötü durumdaydı. Canlı yayında bir takipçisi küfür ettiği ve Cem Korkmazın'da karşılık vermesiyle, Media Craft ekibinden yani Oha Diyorum , Yapyap kanallarından küfür ettiği için atılan Cem Korkmaz ilk darbesini bu şekilde yemişti.

Cem Korkmaz Kanallardan ayrıldıktan sonra kendi kanalını açmış,oradan devam etmek istiyordu. Fakat instagram ve youtube'da çok az ilgi görmesi,kanalının düşük izlenmesi ve aylarca düşmeye devam etmesi psikolojik olarak Cem Korkmaz'ı intihara sürüklediği söyleniyor. İkinci darbeyi kendi sosyal medya hesapların da görünce intihar ettiği teorileri dahada ilgi çekici bir hal almaya başladı. İntihar mı , Sıradan bir ölüm mü yapılan otopsiden sonra belli olacak.

Cem Korkmazın ölümüyle ilgili çekilen videolardan bir kaç tanesi;

Cem Korkmaz için ShowTV'nin yayınladığı haber;

Ailesine sabır,allahtan rahmet diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın :(

Ya ne suçu vardı şu güzel insanın? Neyse Ettiğini Bulurlar İnşallah.

Allah Rahmet Eylesin,Mekanı Cennet Olsun :(

İyi Günler,İyi Forumlar

Ya ne suçu vardı şu güzel insanın? Neyse Ettiğini Bulurlar İnşallah.
Kimin ne olacağını ne olabileceğini biz bilemeyiz. İleride yaşayabileceği hayat şuan ki ölümünden daha beter bir hayat olabilirdi, veyahut birilerinin zoruyla öldürüldü. Yani bunları söyleyebilmek için çok erken. Bizden sadece Allah Rahmet etsin demek kalıyor.​

Tanrı rahmet eylesin...

8 Tane askerimiz şehit oldu ? neden onlar değilde cem korkmaz O askerler bizim için savaşıyorlar
Sırf cemin ölümünü paylaştığı için kötüleme. Sanki kendin açıp paylaşıyorsunda şehit haberlerini....

8 Tane askerimiz şehit oldu ? neden onlar değilde cem korkmaz O askerler bizim için savaşıyorlar

Kötülemedim? Neden 8 tane askerimiz şehit olurken bunun üstünde daha çok duruluyor dedim ? Eğer anlama sıkıntın varsa ben karışamam
Her kesin kendi özgürlüğü vardır istediğini yapar istediğini paylaşır şimdi konuyu kapiyalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nur yüzlü bir insandı ve onun ölümünden sonra yanlışça konuşulanlar unutmasınlar ki Allah her şeyi görüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı