Sol Reklam

CasperNetwork - Adakit - Adafly

RahmancanHNW

relentlessbeats
Elmaslar
165
Puanlar
13.780
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-> Sunucu İsmi : Casper Network
-> Sunucu Türü : Hub [Faction] [OpSkyblock]
-> Sunucu Adresi : CasperNW.batihost.com
-> Sunucu Hostingi : BAT1HOST
-> Sunucu Kurucusu : @ThisSinga

YDAEma.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

->Coin Sistemi > Warp taşda 100 adet taş kırdığınız zaman coin gelir bunu harcıyabilirsiniz [golem sp alabilirsiniz]
->Hızlı Yazı Oyunu > 10 Dakikada bir çıkar kodu en hızlı kim yazarsa o kazanır ödül 20.000$
->Taş Kazma Sayısı > /Bak yazarak kaç taş kırdığını görebilirsin

[DOUBLEPOST=1507212925,1507212723][/DOUBLEPOST]Bu Konuyu @ThisSinga izini ile açıyorum

@smt287

Son düzenleme:
Konuyu ortalayabilirsin ve sunucunuza güzel bir sistem ekleyebilirsiniz.
Bu sistemler çoğu sunucuda var.

oyundayken sunucu sahibi rica etti yaptim sunucu gb sini bile bilmiyorum yarin ekleyecegim

oyundayken sunucu sahibi rica etti yaptim sunucu gb sini bile bilmiyorum yarin ekleyecegim
Sadece Kendinin Açtığın Sunucuyu Paylaşabilirsin,İyi Forumlar :)

Konu Düzeni Daha Güzel Olabilirdi, Ortalayabilirdin.
Sunucuya Girdim Gayet Güzel Karşılandım.
Başarılı Bir Sunucu. Başarılar.

Sunucuda eksik var fakat yine güzel sunucu başarılar.

Güzel sunucuya benziyor.

Başlığı normal yazıyla yapsaydınız keşke, kötü durmuş.

Güzel ve emek verilmiş bir sunucu başarılarınızın devamını diler yükselmenizi tüm dünyanın görmesi dileğiyle saygılarımla...

Güzel ve emek verilmiş bir sunucu başarılarınızın devamını diler yükselmenizi tüm dünyanın görmesi dileğiyle saygılarımla...
Teşekkürler

Gidilmesi gereken son sunucu gelip başka sunucularda reklam yapıyorlar sabah gelip sunucumda reklam yapmışlar yazık ne diyeyim.

Yukarı