Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle merhaba değerli üyeler & MC-TR yetkilileri; Bugün sizlere CapeTurk Adlı sunucuma alım yapıcaz.
Sadece 2 kişi alıcağım.
Alıcağım arkadaşların Türkçeyi ve İngilizceyi iyi kullanmaları gereklidir.
Skype ve Discord ZORUNLUDUR.
➥ Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;
İletişim adresi;
Komut bilginiz;
Daha Önce Görev yaptınızmı?;
Yaptıysanız hangi sunucularda?;
Yetkililer ile anlaşabilecekmisiniz?;
Küfürlü konuşur ve gevezemisiniz?;
Sunucuda yetkili olsanız hile açarmıydınız?;
Saygılı ve olgun davranıyormusunuz?;
Sunucu ile ilgilenirmisiniz? (Çok Önemli!);
Sunucu ile ilgilenebilirseniz kaç saat?;
Olmak istediğiniz yetki;
---------------------------------------------------------
➥ Başvuru Formu
Ad/Soyad; Furkan örs
Yaş; 17
İletişim adresi; MAİL : [email protected] Skype : [email protected] Discord : Cray/17
Komut bilginiz; Var üstün denilmez ama
Daha Önce Görev yaptınızmı?; Evet Adminlikten Modluğa modluktan rehberliğe kadar
Yaptıysanız hangi sunucularda?; Birden fazla olunca aklımda tutmam zor
Yetkililer ile anlaşabilecekmisiniz?; Tabiki anlaşabiliriz. Sıcak kanlı bir insanım
Küfürlü konuşur ve gevezemisiniz?; Hayır olgunumdur
Sunucuda yetkili olsanız hile açarmıydınız?; Hayır hileli oyun oynayanları sevmem
Saygılı ve olgun davranıyormusunuz?; Evet zaman gösterir zaten bunu
Sunucu ile ilgilenirmisiniz? (Çok Önemli!); Evet
Sunucu ile ilgilenebilirseniz kaç saat?; Vaktimi sunucumdaki oyunculara ayıracak kadar.
Olmak istediğiniz yetki; Tabiki herkes gibi Admin olmak isterim ama şimdi sizin kurallar ve beni yeni tanıdığınız için Modluk istiyorum
➥ Başvuru Formu
Ad/Soyad; Furkan örs
Yaş; 17
İletişim adresi; MAİL : [email protected] Skype : [email protected] Discord : Cray/17
Komut bilginiz; Var üstün denilmez ama
Daha Önce Görev yaptınızmı?; Evet Adminlikten Modluğa modluktan rehberliğe kadar
Yaptıysanız hangi sunucularda?; Birden fazla olunca aklımda tutmam zor
Yetkililer ile anlaşabilecekmisiniz?; Tabiki anlaşabiliriz. Sıcak kanlı bir insanım
Küfürlü konuşur ve gevezemisiniz?; Hayır olgunumdur
Sunucuda yetkili olsanız hile açarmıydınız?; Hayır hileli oyun oynayanları sevmem
Saygılı ve olgun davranıyormusunuz?; Evet zaman gösterir zaten bunu
Sunucu ile ilgilenirmisiniz? (Çok Önemli!); Evet
Sunucu ile ilgilenebilirseniz kaç saat?; Vaktimi sunucumdaki oyunculara ayıracak kadar.
Olmak istediğiniz yetki; Tabiki herkes gibi Admin olmak isterim ama şimdi sizin kurallar ve beni yeni tanıdığınız için Modluk istiyorum