Sol Reklam

Tanıtım ÇakmaLOBİ | Ghost Fight | DREAMBT

Mimarlığa Devam Edeyimi ?

• Devam Et, Yeteneğin Var

Oylar: 9 81,8%
  • Sal Gitsin Leşş

Oylar: 2 18,2%

• Oy Verenler
    11
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahmet COLAK

Asteria Network
Elmaslar
48
Puanlar
0
Yer
Çankırı
Minecraft
AhmetColak

Discord:

AhmetÇOLAK#7588

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar.
Bu gün sizlere yeni bir paylaşımda bulunacağım.
Uzatmaya gerek yok, hemen başlayayım.

HARİTA HAKKINDA BİLGİ:

Harita Yapımcısı : Ahmet ÇOLAK
Harita Türü: ÇAKMA LOBİ
Harita Yapım Saati : 3 Saat
Haritada İçilen Kahve Sayısı: 2 Fincan

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

HARİTA RESİMLERİ;

rJlnGz.png

7y05jr.png
LOVmjz.png
g93EQQ.png

TEK BAŞIMA BİTİRMİŞ OLDUĞUM İLK YAPIM.
DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Kendisi bu yapı ile terfi almıştır.
8t3Kf9rWSd2i-JoxJaVAvw.png

Ellerine saglık çolak sanırım seni tanıyorum. :) Veya benzerlikde olabilir?

Ellerine saglık çolak sanırım seni tanıyorum. :) Veya benzerlikde olabilir?

Teşekkür Ediyorum. Tanıman Normal Gerçek Hayattan mı tanıyorsun ? yoksa sanal hayattan mı ?

Kendisi bu yapı ile terfi almıştır.
8t3Kf9rWSd2i-JoxJaVAvw.png

@LySoon kendisi benim SCTR Network sunucuma bunu çakmalobi olarak yapmıştı ve bana discord'dan diyordi ki '' Berk bana o haritayı at DreamBT'de rütbe atlayacağım. '' bana bu sözü söylemişti.

Yani bu durumda bu harita bende bulunuyor ve SCTR Network sunucusuna özel olarak hazırlanmıştır.

Eline sağlık iyi forumlar :D .
Teşekkür EDERİM. Sizede İyi Forumlar[DOUBLEPOST=1514064250,1514063895][/DOUBLEPOST]
@LySoon kendisi benim SCTR Network sunucuma bunu çakmalobi olarak yapmıştı ve bana discord'dan diyordi ki '' Berk bana o haritayı at DreamBT'de rütb atlayacağım. '' bana bu sözü sölemişti.

Yani bu durumda bu harita bende bulunuyor ve SCTR Network sunucusuna özel olarak hazırlanmıştır.

@LySoon kendisi benim SCTR Network sunucuma bunu çakmalobi olarak yapmıştı ve bana discord'dan diyordi ki '' Berk bana o haritayı at DreamBT'de rütb atlayacağım. '' bana bu sözü sölemişti.

Söylediklerin doğrudur fakat o yapıyı senin sunucunda yapmıştım ama senden yapıyı istediğimde bilgisayarim bozuk vericem diyerek oyalayıp vermemiştin daha daha sonrasında tekrar istediğimde sildim demiştin ve ben bu yapıyı yeniden yaptım şuan sahiplenme isteğini anlayamadım kendini yükseltmeye mi çalışıyorsun.

Teşekkür Ediyorum. Tanıman Normal Gerçek Hayattan mı tanıyorsun ? yoksa sanal hayattan mı ?
Ahmet çolak adlı bir aile dostumuz vardıda oda minecraft - csgo ile ilgileniyordu o olabilirsin diye şey etmişdim .d

Söylediklerin doğrudur fakat o yapıyı senin sunucunda yapmıştım ama senden yapıyı istediğimde bilgisayarim bozuk vericem diyerek oyalayıp vermemiştin daha daha sonrasında tekrar istediğimde sildim demiştin ve ben bu yapıyı yeniden yaptım şuan sahiplenme isteğini anlayamadım kendini yükseltmeye mi çalışıyorsun.[/QUOTE]

Hayır ama benim elimde bu harita yani bana ait oluyor.

ÇakmaLobi için biraz fazla büyük değil mi?

Medival dan anladım güzel bir yeteneğinin olduğunu. Ahh teemo ben neden yapamiyorum. :(

Başarılı fakat çakma lobiye göre fazla büyük geldi bana :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı