Hahaha. Cidden komiksin, her yerde dolandırıcı konuların açılıyor. Ve mesajın sadece bir kısmını vermişsin. Ayrıca, konu şöyle ki; bunların Discord sunucusunda 3 gün önce bir kural çiğnedim. Farkında olmadan, bilmiyordum. Tamam, dedim. Uyarımı aldım. Sonra baktım, yetkili benim mevzuyla aynı bir kuralı çiğnemiş. Yani benle aynı tür kuralı çiğnemiş, dedim. Ben yapınca sorun oluyorda, siz yapınca sorun olmuyor. Dedim. Sonra yediremedi maalesef, Discord grubundan çıkarttılar.
Olay olduğundan beri gülüyorum, bak. Nasıl da haksız duruma düştün? Müdür olman senin kurallardan ayrıcalıklı biri yapacağını mı sanıyorsun? Discord grubunda da dediğim gibi. Ben birine küfür etsem hoş olur mu? Olmaz. Kuralları çiğnerim değil mi? Sen etsen ne olur? Gene kuralları çiğnersin. Sonuç ne olur? Ben uyarı alırım, ne güzel adalet değil mi? Ayrıca uzaklaştır istersen. Kahvehane grubunuz umrumda mı sanıyorsun? Cidden bunu sanıyorsun değil mi? 3-5 üye var diye, sohbet grubu oluşturabilmişsiniz diye kahkahalara sokulma şurada.Yediremedik evet. Hahaha. Müdür benim kardeşim sana ne oluyor? Uzaklaştırmadığıma dua et.
Olay olduğundan beri gülüyorum, bak. Nasıl da haksız duruma düştün? Müdür olman senin kurallardan ayrıcalıklı biri yapacağını mı sanıyorsun? Discord grubunda da dediğim gibi. Ben birine küfür etsem hoş olur mu? Olmaz. Kuralları çiğnerim değil mi? Sen etsen ne olur? Gene kuralları çiğnersin. Sonuç ne olur? Ben uyarı alırım, ne güzel adalet değil mi? Ayrıca uzaklaştır istersen. Kahvehane grubunuz umrumda mı sanıyorsun? Cidden bunu sanıyorsun değil mi? 3-5 üye var diye, sohbet grubu oluşturabilmişsiniz diye kahkahalara sokulma şurada.
Şimdi dalga geçme triplerine mi gireceksin? @smt287 ilgilensin. Adalet bilen tek insanlardan.Tamam abi.
@BerkPro ,
Hakkında o kadar konu açıldı dolandırıcıdan tut, yalancı, fake isim kullandıya varana kadar.
Bence biraz uzaklaşman lazım.
Görecek herkes ne olacağını. Namazımdaki tek dua'm senin Allah'a hesap verirken uzaktan seni izlemek olacak.Senin burada kendi minecraft sunucun olsa ister reklam yaparsın ister başka bir şey yaparsın. Bu da öyle bir şey öyle düşün sende.[DOUBLEPOST=1514748283,1514748195][/DOUBLEPOST]
Sende işine gelince skypeden bana yok şunu yapar mısın, bunu verir misin diyorsun? Şimdi ne bu? Hiç bir zaman kimseyi dolandırmadım ve sahte isim felan kulladığımda yok. Hakkıma giriyor arkadaşlar bakalım diğer dünyada ne olacak bunun sonu.
@BerkPro Senin yerinde olsam forumda 1 kere bile mesaj yazmazdım ama gerçekten küçük bir çocuk olduğun o kadar belli ki büyümeni tavsiye ederim küçük çocuk gibi davranmayı kes artık büyü! haksız iken haklı göstermeye hayla devam ediyorsun. ayrıca Discordda edilen bir tane küfür yüzünden burda konu açmak zorunda değilsin amacın ne anlamadım bir sorunun varsa discordda söyle mc-tr ile alakası olduğunu düşünmüyorum..
mc-tr bir forumdur bu forumda discordda yapılan konuşmalar gereksiz çöp oluyor yetkili birinden konuyu çöpe taşımasını arz ederim. ayrıca berk bu kadar fazla ifşan var iken oturup ne yapsam diye düşünmen gerekiyor özür dilemek gibi ancak sen özürün ö'sünü bile söyleyemiyorsun işte bu kadar insan senin nasıl bir sahtekar,düzenbaz ve dolandırıcı olduğunu biliyor boş yapma burda müdürmüş havalara bak sanki kaymakamın oğlu xd
sen git biraz büyü sonra mc-tr kurallarını oku sonra konu aç özür dilediğine dahir herkesten! sonra burda takılmaya devam et yoksa bu yaptıkların bi işine yaramayacak emin ol canısı şimdi
Ayrıca ByZiya hakkında şunlarıda söyleyebilirim ByZiya namaz kılan iyi bir çocuktur ve gerçekten olgun davranır ama kötü insanlara davranışları farklıdır. kolay küfür etmez zorlarsan eder ama. her insanın bir sınırı vardır. ByZiya'yı ifşalamaya çalışıyorsun ama kendini yakmaktan başka birşey yapmıyorsun boş yapıyorsun anca boş hayatın boş olmuş senin git biraz büyü ondan sonra gel. hakaret gibi algılama demek istediğim İyi bir insanı ifşalamaya çalışmadan önce 2 kere düşün.
@Rutherford
@smt287
@IrfanDMN
Konunun gereksiz olduğunu düşünerek forumda bulunmasının saçma olduğunu düşünüyorum kapatılmasını arz ederim.