forestedge#5714
kingOf0!#4055
Eminmisin?Yanına Gitmen Yeterli /kill @e[Type=ArmorStand,r=3]
kingOf0!#4055
Hocam Neden Benim Yazmış Olduğum şeyi yazıyorsun ? Emek Hırsızlığı Hojuna mı gidiyor Yoksa Meajmı Kasıyorsun ? @smt287 IlgilenirmisinArkadaşların Dediği gibibu komut ile silebilirsinKod:/kill @e[Type=ArmorStand,r=3]
niye post kasayım zaten ara sıra giriyorum çoğu kişinin bildiği komutlardan zaten bende biliyor olabilirmiyim ?Hocam Neden Benim Yazmış Olduğum şeyi yazıyorsun ? Emek Hırsızlığı Hojuna mı gidiyor Yoksa Meajmı Kasıyorsun ? @smt287 Ilgilenirmisin
Kardeş ben daha kapsamlı cevabını verdim sen niye alta farklı komutla cevap verip post kasıyorsun desem hoşuna gidermi o komutla berki 3 blok yakında başka armor stand varsa oda yok olur en baştan yapmak zorunda kalır name ile Ayarlar yapmak daha kolay ve kapsamlı.Hocam Neden Benim Yazmış Olduğum şeyi yazıyorsun ? Emek Hırsızlığı Hojuna mı gidiyor Yoksa Meajmı Kasıyorsun ? @smt287 Ilgilenirmisin
kingOf0!#4055
Hocam Ben Şimdi Cevabını Yazılmış Olan Tüm Konulara Gidip Tekrar cevabınımı Yazayım ?[DOUBLEPOST=1503766836,1503766739][/DOUBLEPOST]niye post kasayım zaten ara sıra giriyorum çoğu kişinin bildiği komutlardan zaten bende biliyor olabilirmiyim ?
Hocam Bir Olayı Yapmanın bir cümleyi Anlatmanın Çok Yolu Vardır Ben Sadece Aynı Işe Yarayabilecek Ama Farklı Sonuçşarda Doğurabilecek bir komut Yazdım Eğer amacım Post kasmak Olasydı Kopyalar Ayen Der Yazardım[DOUBLEPOST=1503767147][/DOUBLEPOST]Kardeş ben daha kapsamlı cevabını verdim sen niye alta farklı komutla cevap verip post kasıyorsun desem hoşuna gidermi o komutla berki 3 blok yakında başka armor stand varsa oda yok olur en baştan yapmak zorunda kalır name ile Ayarlar yapmak daha kolay ve kapsamlı.
Hocam Eğer kill Komutu Bir Nesneyi Yok Edemiyorsa Sen Neden /kill ile Bir Komut Yazdın ?Eminmisin?
adam ayarları diyor mapindeki kurallar diye varsa oda kırılar name le ayarlar diye ayarlamak daha iyi.
O eskiydi yanlış ctrl v yapmışım başka bir konuya yazmıştım şimdikine bi bak?Hocam Ben Şimdi Cevabını Yazılmış Olan Tüm Konulara Gidip Tekrar cevabınımı Yazayım ?[DOUBLEPOST=1503766836,1503766739][/DOUBLEPOST]
Hocam Bir Olayı Yapmanın bir cümleyi Anlatmanın Çok Yolu Vardır Ben Sadece Aynı Işe Yarayabilecek Ama Farklı Sonuçşarda Doğurabilecek bir komut Yazdım Eğer amacım Post kasmak Olasydı Kopyalar Ayen Der Yazardım[DOUBLEPOST=1503767147][/DOUBLEPOST]
Hocam Eğer kill Komutu Bir Nesneyi Yok Edemiyorsa Sen Neden /kill ile Bir Komut Yazdın ?
kingOf0!#4055