Sol Reklam

Çözüldü BungeeCord hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MoonQS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.321
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
796
Puanlar
16.085
Yer
Türkiye
Minecraft
Grossy
Merhabalar bungeecord'da oyuncular diğer iplerdende girebiliyor nasıl kapatabilirim? Bütün sunuculardan spigot.yml de bungeecord true. Ayrıca IPWhiteList kullandım onuda yapamadım. Yazdığım IP'ten girmiyor

OnlyProxyJoin kurmayı denermisin

FireWall kullanmayı dene

Çoğu sunucu IPWhiteList kullanıyor diye biliyorum. Onu anlatırmısınız bir örnekle

Onuda denedim aynı. :D (Benmi yanlış yapıyorum çakma lobi sunucusuna kuruyorum yazıyorum girilmesini istediğim IP'ı mesela 0.0.0.1 yazdım o IP ile de girmiyor)
Lobin var ise lobiyi, yok ise çakma lobinin IP'sini yazacaksın.

Onuda denedim aynı. :D (Benmi yanlış yapıyorum çakma lobi sunucusuna kuruyorum yazıyorum girilmesini istediğim IP'ı mesela 0.0.0.1 yazdım o IP ile de girmiyor)
Tam olarak ne yapmak istiyorsun ?

Hangi sunucular var ?

Yardım edebilcek yokmu bütün plıginleri denedim aynı. Girilmesini istediğim sunucuya yazıyorum fakat o IP'ten de girmiyor kickliyor[DOUBLEPOST=1504858813,1504858780][/DOUBLEPOST]
Hangi sunucular var ?
Çakma lobi, lobi,skyblock, pvp

benimle iletişime geçersen yardımcı ola bilirim mutlaka hata yapıyorsundur skype adresim live:furkanylmzcr

IP Whitelist Kurulumunu Hatalı Yapmanızdan Ötürü Sorununuz Devam Ediyor Olabilir. Bunun İçin Yapmanız Gereken Eğer Spigot Kullanıyorsanız Tüm Sunucuların Ana Dizininde ki spigot.yml Dosyasından bungeecord: false Bölümünü true Olarak Değiştirin. Sonrasında da Authme Olmayan Sunucu Dışında ki Tüm Sunuculara IP-Whitelist Yükleyin. Configinde ki IP Bölümüne de Sadece Sunucunun IP Adresini Yazın. Atıyorum VDS nizin IP Adresi 192.168.1.1'dir Direk Bu IP Adresini Yazın. Port Filan Eklemeyin. Son Olarakta Bungeecord Config Dosyasından IP-Forward Bölümünü true Hale Getirmeniz Sorunu Çözecektir. İyi Günler...

IPWhitelist i bungeecorda değil normal bukkit sunucularına kurucaksın spigot.yml den bungeecord:trure yap ipwhitelist ayarlarını düzenle sorun çözülecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı