Sol Reklam

Çözüldü BungeCord Yardımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maxyxc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 899
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maxyxc

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
21
Puanlar
13.395
Yer
izmir
Selamun Aleyküm Arkadaslar Yardıma ihtiyacım Var Arkadaslar Benim 1 Hub Sunucum Var Bungecorda Baglı Soruna Dönelim Mesela Adam Giriyor Huba Geliyor Ordan Örnek skyblock'a giriyor tmm ama ordan geri dönemiyor /hub yazıyor geri gitmiyor onu nasıl ayarlıyabiliriz yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekürler.

Örnek skyblock'a mycommand kurup bir lobi komutu oluşturup type: BUNGEE_TP yapıp server_name: lobi yapıp bir deneyin.

Ben hemen buraya direk yazıyım, şimdi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu plugini indir ve plugins'e at sonra ise sunucunu başlat. Sonra MyCommand klasörü çıkıcak, orda commands diye bir klasör yoksa oluştur ve sonra içine lobi.yml diye dosya oluştur. İçinede şu kodları yaz:

Kod:
'lobi':
command: /istediginkomut
type: BUNGEE_TP
server_name: sunucuismi
permission-required: false

Eğer bir sorun çıkarsa 2,3,4,5. satırların başına bir boşluk yap.
- Bu dediklerimi lobi komutu konulcak sunucuya yap.

Son düzenleme:
'lobi':
command: /istediginkomut bölümüne huba dönme yerini yazıyoruz deilmi dostm

/istediginkomut'u hub,lobi, ne istersen yap... server_name: hangisunucuyaisinlayacaginiyazorneginlobi

yaptım dediginiz gibi böyle ama malesef atmıyor mesela skywars'a kurdum mycommand'ı her servere atmam gerekiyor mu
'lobi':
command: /lobi
type: BUNGEE_TP
server_name: Lobi
permission-required: false
böyle yaptım

command, type, server_name ve permission-required'in önüne bir boşluk bırakıp öyle deneyin. MyCommand'a reload atmadıysanız, /mycmd-reload all

command, type, server_name ve permission-required'in önüne bir boşluk bırakıp öyle deneyin. MyCommand'a reload atmadıysanız, /mycmd-reload all
malesef olmadı :/ hazır bir şekilde atabilirmisiniz. benmi yanlıs yapıyorum bilemiyorum komut engelleme fln etkisi olurmu nocheatplus kullanıyorumda

Valla, bu bende çalışıyor isterseniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burdan alın kodu ve server_name'ye sunucu ismini doğru girdiğinizi kontrol edin. /mycmd-reload all çekmeyide unutmayın.

Eywallah Kardeşim Oldu Senin Kodla Allah Razı Olsun

Sorun çözüme kavuştuysa lütfen bunu belirtiniz iyi forumlar.

Konu Cözülmüştür. Kapatılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı