Sol Reklam

Çözüldü Buildimi geliştirmek İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasanes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.128
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hasanes

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Puanlar
0
Beni eğitecek builder takımı varmı arkadaşlar
Yada solo olarak nasıl buildimi geliştiririm yardım lütfen

bu forumda 5-6 tane yapı takımı var yanlış bilmiyorsam. Alımları olduğunda başvurabilirsin.
Bu arada lütfen türkçe kelimeler kullanalım. "Build" kelimesini "Yapı" olarak kullanabilirsiniz.

bu forumda 5-6 tane yapı takımı var yanlış bilmiyorsam. Alımları olduğunda başvurabilirsin.
Bu arada lütfen türkçe kelimeler kullanalım. "Build" kelimesini "Yapı" olarak kullanabilirsiniz.
pardon forumda yeniyim hesap 1 yıldır var ama sadece girip bakıp çıkıyorum türkçe kullanmaya özen göstereceğim ve bu arada katıldıklarımın hiçbiri almıyor Yapın kötü yada yaşın küçük diyorlar yaşım:12

pardon forumda yeniyim hesap 1 yıldır var ama sadece girip bakıp çıkıyorum türkçe kullanmaya özen göstereceğim ve bu arada katıldıklarımın hiçbiri almıyor Yapın kötü yada yaşın küçük diyorlar yaşım:12
Üzülme ama biraz daha büyüdükten sonra alırlar belki.

pardon forumda yeniyim hesap 1 yıldır var ama sadece girip bakıp çıkıyorum türkçe kullanmaya özen göstereceğim ve bu arada katıldıklarımın hiçbiri almıyor buildin kötü yada yaşın küçük diyorlar yaşım:12
Üzülme ama biraz daha büyüdükten sonra alırlar belki.
Teşekür ederim

live:djcin1994 ekleyerek bana ulaşın buildinizi geliştireyim :)

Çok fazla profesyonel değilim ders verebilmek için ayrı bir bilgi seviyesi lazım etiket için teşekkür ederim.

evet ne yazık ki bırakıyorum :)
Universite yolları....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı