pardon forumda yeniyim hesap 1 yıldır var ama sadece girip bakıp çıkıyorum türkçe kullanmaya özen göstereceğim ve bu arada katıldıklarımın hiçbiri almıyor Yapın kötü yada yaşın küçük diyorlar yaşım:12bu forumda 5-6 tane yapı takımı var yanlış bilmiyorsam. Alımları olduğunda başvurabilirsin.
Bu arada lütfen türkçe kelimeler kullanalım. "Build" kelimesini "Yapı" olarak kullanabilirsiniz.
Üzülme ama biraz daha büyüdükten sonra alırlar belki.pardon forumda yeniyim hesap 1 yıldır var ama sadece girip bakıp çıkıyorum türkçe kullanmaya özen göstereceğim ve bu arada katıldıklarımın hiçbiri almıyor Yapın kötü yada yaşın küçük diyorlar yaşım:12
pardon forumda yeniyim hesap 1 yıldır var ama sadece girip bakıp çıkıyorum türkçe kullanmaya özen göstereceğim ve bu arada katıldıklarımın hiçbiri almıyor buildin kötü yada yaşın küçük diyorlar yaşım:12bu forumda 5-6 tane yapı takımı var yanlış bilmiyorsam. Alımları olduğunda başvurabilirsin.
Bu arada lütfen türkçe kelimeler kullanalım. "Build" kelimesini "Yapı" olarak kullanabilirsiniz.
Teşekür ederimÜzülme ama biraz daha büyüdükten sonra alırlar belki.
brkctns0#1521
forestedge#5714
@LySoon bırakıyor galiba@LySoon @IYusuf_DemirI Sana yardımcı olabilir, bırakmadıysalar
Yusuf Demir#4555
Ekledim senilive:djcin1994 ekleyerek bana ulaşın buildinizi geliştireyim :)
Yusuf Demir#4555
live:djcin1994 ekleyerek bana ulaşın buildinizi geliştireyim :)
live:djcin1994 ekleyerek bana ulaşın buildinizi geliştireyim :)
ImKami#9999
teşekkürü olur mu? :)bu arada @EmirReizTR önerdiğiniz için teşekkür ederim.