Sol Reklam

Satıcı Tanıtımı Buhari Yazılım Hizmetleri | xbuhari.com.tr

Buhari

www.xbuhari.com.tr
Yönetici
Emektar
Onaylı Satıcı
Elmaslar
1.128
Puanlar
18.150
Discord İzni
Minecraft
xBuhari

Discord:

xBuhari

no801fw.png

Buhari Yazılım Hizmetleri

Selamlar bildiğiniz üzere ben Buhari.
18 yaşında bir geliştirici olarak çeşitli projelerde görev alıyorum. Daha çok Minecraft eklentileri üzerinde çalışıyorum. Kendi yapımım olan bir çok eklentim var ve özel eklenti siparişi de alıyorum. Benimle işbirliği yapmak için aşağıda bulunan websitesinden bana ulaşabilirsiniz.
Java, C#, NodeJS, PHP gibi dillerde çalışmalar yapıyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kendi fikirlerinizden oluşan, sadece kendi sunucunuzda olmasını istediğiniz bir eklenti mi yaptırmak istiyorsunuz?
Aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

Buhari Yazılım

Hayırlı olsun, Yeni ürünlerinizi ve projelerinizi heyecanla bekliyorum.

Başarılı bir şekilde eklentileri yapmaktadır hızlı destek ve detaylı şekilde yardım ediyor eline sağlık başarıların devamını dilerim.

Eklentileriniz bir birinden güzel, ellerinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum.

Her eklentisini kullandım ve hepsi birbirinden güzel. Güncel olarak CCrash'i kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim oldukça özgün ve kaliteli bir eklenti. Başarılarının devamını diliyorum Buhari !

hızlı dönüş sağlıyor öneririm

Kalite ve müşteri memnuniyeti tek bir adreste, aktif olarak birden fazla eklentisini kullanıyorum memnunum ve herkese tavsiye ediyorum. Yeni projelerini bekliyor olacağız Buhari !

Hayırlı olsun hocam Başarılar :)

Pluginler Çok başarılı satın alıp kullandım! Sizin gibi yetenekli bir yazılımcının forumda aktif olması gerçekten büyük bir katkı. Projeleriniz ve başarılarınız hakkında duymak gerçekten ilham verici. Topluluğa bu kadar değer katıyor olmanıza teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim!

başarılar

Kalite ve müşteri memnuniyeti açısından bu kadar iyisi bulunmuyor. Kalite tesadüf değil; aktif olarak birden fazla ürününüzü kullanıyorum ve herkese öneriyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum :) Umarım yeni projelerle sizi görmeye devam ederiz.

Eklentilerini aktif olarak kullanıyorum. Kalite, optimize, hızlı destek hepsi bir arada. Tavsiye ederim.

Projelerin oldukça etkileyici. Başarılar dilerim, umarım daha birçok başarılı iş çıkarırsın!

Yukarı