Sol Reklam

115/500 oyna.mc-block.net Öne Çıkan BUGÜN AÇILIYOR! OYNA.MC-BLOCK.NET | YENİ EMEK SKYBLOCK AÇILIYOR! CUMARTESİ 19:00 30.11.2024

Konu, 28 Haziran 2025 03:01 tarihine kadar sabit.

1000dev

Tu sei una stella… La mia stella.
Site Sahibi
Yönetici
Elmaslar
123
Puanlar
1.645
Yer
İstanbul
Discord İzni
Minecraft
1000dev

Discord:

1000dev

Minecraft Sunucu IP
oyna.mc-block.net
Sunucu Sürümü
1.16.5 - 1.21.3
Sunucu Slotu
1000
Sunucu Türü
Emek Skyblock
Zorluk Seviyesi
Orta
MC-Block sunucusu olarak her zaman oyuncularımıza keyif verecek oyun modları tasarlamaktayız. Sürekli gelişen oyun modlarımızla birlikte yeni oyuncularımızın sunucuya katılımını her zaman amaçlamaktayız. Sunucumuz 2020'de açılmış olup 2024 yılı itibariyle tekrardan hizmete açılmıştır. Siz değerli oyuncularımızı sunucumuza beklemekteyiz.

MC-Block Skyblock oyun modu tamamen yenilikçi sistemlere önem veren her zaman oyuncularının keyfini düşünerek yapılmış bir oyun modumuzdur. Değerli oyuncularımızın isteği doğrultusunda her zaman yanındayız. Değerli oyuncularımızı Emek Skyblock oyun modumuza davet ediyoruz!

MCBLOK1.webp

MCBLOK2.webp

MCBLOK3.webp

1732809915304.webp

2024-11-28_18.58.25.webp
2024-11-28_18.58.33.webp

2024-11-28_18.59.58.webp

Son düzenleme:
sw yine kalite kokacak orası kesin ^_^

Sunucu gayet kaliteli bir sunucu. Açılışta olacağım.

GloriaStudio ekibi olarak MCBlock sunucusuna başarılar diliyoruz.

2021 de bu sistemlerle açılsaydı doğru karar olabilirdi evet

Elinize sağlık, başarılarınızın devamını dileriz.

Açıkçası beklentimi karşılamadı daha ileri seviye sistemler ve yenilikler görmeyi beklemiştim. Açılış için acele edinmiş gibi duruyor, halen tamamlanmamış sistemler mevcut. Tanıtımda 'profesyonel ekip' ile adlandırılan ekip kim bilmiyorum lakin İtemsAdder ile yazıldığını düşündüğüm yazılar göze hoş gelmiyor, üzerinde çalışılması gereken bir çok detay var, ayrıca önde gelen bir sunucu olacağını hatta ilkleri yapacağını düşünmüştüm lakin bir çok sunucu ile aynı içerikleri barındırıyor. İlerleyen zamanlarda toparlanacağını ve geliştirileceğini ümit ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Açıkçası beklentimi karşılamadı daha ileri seviye sistemler ve yenilikler görmeyi beklemiştim. Açılış için acele edinmiş gibi duruyor, halen tamamlanmamış sistemler mevcut. Tanıtımda 'profesyonel ekip' ile adlandırılan ekip kim bilmiyorum lakin İtemsAdder ile yazıldığını düşündüğüm yazılar göze hoş gelmiyor, üzerinde çalışılması gereken bir çok detay var, ayrıca önde gelen bir sunucu olacağını hatta ilkleri yapacağını düşünmüştüm lakin bir çok sunucu ile aynı içerikleri barındırıyor. İlerleyen zamanlarda toparlanacağını ve geliştirileceğini ümit ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Merhaba, öncelikle görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Tüm içerikler, geliştirici ekibimizin profesyonelliği ve yıllardır bu alanda edindiği tecrübelerle özenle hazırlanmıştır. Ayrıca, bazı sistemlerin şu an eksik görünmesinin sebebi, onları bilinçli olarak açılış sonrasına bırakmamızdır.

Hedefimiz, dengeli bir gelişim süreciyle uzun vadede sürdürülebilir ve keyifli bir deneyim sunmak. Bu nedenle, açılışta öncelikli olarak temel sistemler üzerinde yoğunlaştık. Özgünlük ve yenilik konusundaki beklentilerinizi çok iyi anlıyoruz. Sunucumuzda ilerleyen süreçlerde farklı sistemler ve içeriklerle size yepyeni bir deneyim sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Geri bildiriminiz, bu hedefe ulaşmamızda bize ilham verdi. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür eder, bizi takip etmeye devam etmenizi dileriz. Son olarak belirtmek isteriz ki sunucumuzda ItemsAdder kullanılmamaktadır.

Skyblock Güncelleme Notları paylaşılmıştır, aşağıda bıraktığım bağlantıdan güncelleme notlarını okuyabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

MC-Block sunucusu olarak her zaman oyuncularımıza keyif verecek oyun modları tasarlamaktayız. Sürekli gelişen oyun modlarımızla birlikte yeni oyuncularımızın sunucuya katılımını her zaman amaçlamaktayız. Sunucumuz 2020'de açılmış olup 2024 yılı itibariyle tekrardan hizmete açılmıştır. Siz değerli oyuncularımızı sunucumuza beklemekteyiz.

MC-Block Skyblock oyun modu tamamen yenilikçi sistemlere önem veren her zaman oyuncularının keyfini düşünerek yapılmış bir oyun modumuzdur. Değerli oyuncularımızın isteği doğrultusunda her zaman yanındayız. Değerli oyuncularımızı Emek Skyblock oyun modumuza davet ediyoruz!

Eki Görüntüle 254539
Eki Görüntüle 254540
Eki Görüntüle 254538
Eki Görüntüle 254544
Eki Görüntüle 254548Eki Görüntüle 254550
Eki Görüntüle 254547
Sunucunuzu diğerlerinden ayıran özellik nedir ?

Sunucunuzu diğerlerinden ayıran özellik nedir ?

Birçok sistem mevcuttur tamamen Emek Skyblock'un gerçek deneyimini oyun içerisinde hissedebilirsiniz, tamamen oyun adaletli ve eşittir. Yetenekler, görevler, maden ve tarım alanları, boss gibi ek sistemler mevcuttur. Sunucumuza katılarak bunları deneyimleyebilirsiniz.

Birçok sistem mevcuttur tamamen Emek Skyblock'un gerçek deneyimini oyun içerisinde hissedebilirsiniz, tamamen oyun adaletli ve eşittir. Yetenekler, görevler, maden ve tarım alanları, boss gibi ek sistemler mevcuttur. Sunucumuza katılarak bunları deneyimleyebilirsiniz.
Demirci sistemi dışında hersunucuda bulunan özellikler gibi geliyor.

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı