Brave Browser ile Ücretsiz Kripto (BAT) Kazanın!

bor4_

play.destrada.pw!

Discord:

bor4#0204

Elmaslar
117
Puanlar
520
Minecraft
bor4
1*CgYrLqNDTk9l407TeiG4WA.png

Merhabalar ?
Bugün sizlere internet üzerinden, evinizde çayınızı yudumlarken veya içeriğini oluştururken nasıl bedava kripto para kazanacağınızı göstereceğim. Dilerseniz konumuza geçelim.

Şu son günlerdir evde çok fazla vakit geçiriyoruz ve çoğu zamanımızı bilgisayarın başında harcıyoruz. Web sayfalarını gezerken ya da incelerken ücretsiz bir şekilde kripto kazanmak istemez miydiniz? Ayrıca oluşturucu onayı alarak, web üzerinde oluşturduğunuz içerikler için ücret almak istemez miydiniz? eğer istiyorsanız bu konu tam size göre.

Evet gerçekten ücretsiz. Hiçbir ücret ya da ek ücret ödemeden bedava olarak kripto para kazanabilirsiniz. Bu konuda kuşkunuz olmasın, aşağıda detaylı bir şekilde konuya yer vereceğim lütfen konuyu es geçmeyin.

Öncelikle sizi Brave Browser ile tanıştıralım. Brave Browser, Chromium altyapısını kullanan bir web tarayıcısıdır. Bu tarayıcı, mevcut kullandığı Chromium altyapısını paylaşan Chrome’dan x3 kat daha hızlı olduğunu iddia etmekte. Bu durumda internet üzerinde daha hızlı bir şekilde dolaşabilir, içeriklerinizi hızla yayınlayabilirsiniz. Ayrıca, tarayıcı içerisinde bulunan reklam engelleme, bant genişliği kaydedici ve CDN kütüphaneleri ile sayfaların geç açılmayı önleyen Zaman kaydedici mevcut. Bu şekilde web deneyimizini en üst mertebeye çıkarmak istiyorlar.

Reklam engelleyici ?
Reklam engelleyici, hiçbir eklenti kurmaksızın içerisinde gelen reklamları engelleyen ve sürekli güncellenen reklam engelleyici servisidir. İnternet üzerinde ki rahatsız edici reklamları engeller ve internet üzerinde dolaşma keyfinizi arttırır. Ayrıca, önceden engelleyerek sayfaların hızlıca açılmasını sağlar. Tek eksik yönü, Youtube reklamlarını engelleyememesi. Onun için Chrome mağazasından eklenti kurmanız gerekmektedir.
Neden Brave Browser kullanırken Chrome mağazasından bir eklenti indiriyorum? ?
Brave Browser, Chrome’un da kullandığı, Google’ın yapımcısı olduğu Chromium altyapısını kullanır. Bu sayede Chrome kütüphanesinden herhangi bir eklentiyi Brave Browser’a kurabilirsiniz. Eğer Youtube reklamları gibi farklı eklentiler kullanmak istiyorsanız, Chrome mağazasından bununn için eklenti kurmalısınız.

Bant genişliği kaydedici ?
Brave Browser, Bant genişliği kaydedici eklentisi reklam engelleyici eklentisinden yardım alarak gerçekleştirir. Web sayfalarında gereksiz reklamları engelleyerek, internet kotanızdan ya da internet trafiğinizden gitmemesini sağlar. Bu şekilde internetinizden tasarruf ettirir ve sayfaların hızlıca açılmasını sağlar.

Zaman Kaydedici⌚️
Brave Browser, zaman kaydedici eklentisi iki faktörü kullanarak çalışır,

Birinci Faktör ?
Reklam engelleyici kullanır. Reklamları engellediğinden sayfanız önce açılır ve bu şekilde zamandan tasarruf etmiş olursunuz.

İkinci Faktör ?
Web sitesi içerisinde kullanılan alışılagelmiş dosyalar (JQuery, Boostrap, Google Fonts vb.) kullanılıyorsa, Brave Browser bu dosyaları dünya çapında farklı sunucularda tutan CDN kütüphanelerinden alır. Bu şekilde hızlı bir şekilde siteniz açılır ve zamandan tasarruf edersiniz.

Tarayıcı özelliklerini anlattığımıza göre, artık nasıl bedava olarak kripto kazanabileceğinizi anlatabiliriz. Hemen başlayalım,

rewareds-1.png

Brave Ödülleri ?
Evet, herkesin merakla beklediği o kripto para kazanma konusu. Anlatmadan önce, bilgisayar başında ne kadar fazla süre geçirirseniz, bu duruma göre daha fazla kripto para kazanabilirsiniz. Başlayalım.

Brave Ödülleri, Saatte 1 ile 5 arasında reklam alabileceğiniz, Brave Browser tarafından Windows bildiriminden uyarılarak ve tıklanarak, BAT ile kripto para kazanabileceğiniz bir servistir. Bu servise katılmak ücretsizdir.

Android telefonunuzdan da Brave Ödüllerine katılın!?
Brave Browser’ı Android telefonunuza yükleyerek de ödül toplayabilirsiniz. Cüzdanınızı aynı düzeyde bağlayın ve telefonunuzda kullanmaya başlayın. Apple modellerinde maalesef ki Brave Ödüllerine katılamıyorsunuz çünkü, Apple bedava olarak kazanılacak ürünleri politikasına göre reddediyor ve bu sebeple, “Kullandığınız üründen bir şey almadıysanız, o ürün size bir gelir sağlamayaz” diyerekten BAT kazanmanıza imkan tanımıyor. Kazanmak için Brave Browser’dan bir şeyler satın almanız gerektiğini söylüyor.

BAT nedir? ?
BAT (Basic Attention Token), Ethereum ağına bağlı olan ERC-20 tabanlı ve kısaltılması BAT olan bir yenilikçi kripto para birimidir. Reklamcılık alanında faaliyet gösterme amacıyla Javascript, Mozilla ve Netscape kurucularından Brendan Eich öncülüğünde piyasaya sunulmuştur. Brave Browser, BAT ile kullanıcılarına reklam trafiği yaratarak ve reklamlara tıklatarak kripto para kazandırmayı hedefler.

BAT (Basic Attention Token), dijital reklamcılık alanında büyük şirketlerin aldığı komisyonlara ve sistemlerinin kullanıcı taleplerini karşılamadığı görüşü ile “Dijital Reklamcılık” alanında yenilik getirme amacı ile piyasaya sürmüştür. BAT (Basic Attention Token) geliştiricileri, reklam veren, yayıncı ve kullanıcıları bir araya getirerek tüm tarafların kazançlı çıkacağı bir reklamcılık modeli geliştirmeyi amaçlamaktadırlar. BAT kripto para birimini reklamcılık alanında kullanımda olan tek internet tarayıcısı “Brave” isimli, aynı şirketin yayınladığı tarayıcıdır.

BAT’ı hangi cüzdanda tutacağım? ?
Brave Browser, Uphold cüzdanı kullanmakta. Her ay Uphold cüzdanınıza Brave Browser üzerinden kazandığınız BAT’lar yatırılmakta. Uphold cüzdanı içerisinden dilerseniz transfer komisyonu az bir ücret coin/token’a dönüştürerek güvendiğiniz ya da kullandığınız borsalara transfer edebilirsiniz. Bu konuda Brave Browser gerçekten kazandığımız paraları bize veriyor mu sorusuna ilişkin; aşağıda tarafıma transfer edilmiş BAT’ları görebilirsiniz.
GPSve8zkS8KfncDMXLsUPQ.png

Nasıl Windows bildirimlerine uyarı geliyor? ?
Windows 10 ve üzeri sürümlerde aşağıdaki resim gibi gözükmekte. Windows XP ve üstü sürümlerde ise, Tarayıcı bildirimi olarak uyarılıyorsunuz. Kısacası her şekilde reklam için uyarılıyorsunuz.
kAWEUl8rSMKvZv9Y2rqHyA.png

Ne kadar aralıkta reklam için uyarılıyoruz? ?
Reklam alımlarımız minimum 1, maksimum 5 olarak ayarlanabiliyor. Eğer internette çok fazla dolaşıyor ve gereğinden fazla boş zamanlarınız oluyor ise, saatte 5 reklam seçeneğini seçebilirsiniz. Eğer saatte 5 reklam size fazla geliyor ve siz bu tarayıcı üzerinden kripto para kazanmayı hobi olarak görüyor, işinizi yapıyor ve rahatsız edilmek istemiyorsanız, 1 ile 2 arasında saatlik reklam alımını seçebilirsiniz. Bu şekilde hem rahatsız edilmeyeceksiniz hem de ücretsiz olarak kripto para kazanacaksınız.

Aynı şekilde yaklaşık 2 aydır kullandığım için söylemek isterim ki, “Saatte 5 reklam istiyorum” deseniz de, Brave Browser’ın reklam trafiği fazla değil ise, saatte 1 reklam ya da neredeyse hiç reklam alamıyorsunuz. Bazen de 5 reklamdan daha fazla reklam alıyorsunuz. Bu sizin yaptığınız hatadan ya da faaliyetten dolayı değil, Brave Browser’ın reklam trafiği o saatler arasında az olduğundan ya da hiç olmadığından veya çok fazla olduğundan kaynaklanıyor.

Peki tıklamadan da para kazanabilir miyim? ?
Tabii ki kazanabilirsiniz. Diyelim ki reklam bildirimi geldi ve tıklamanız gerekiyor ancak tıklayamadığınız ya da meşgul olduğunuzdan bilgisayar başında değildiniz. Bu durumda Brave Browser, yine de size ücret vermekte. Diğer bilgiler aşağıda yer almakta.

Reklam bildirimlerine tıklayarak/tıklamayarak kaç para kazanıyorum? ?
Reklam verenin bütçesine göre bu değişiklik göstermekte. Örneğin siz Windows bildirimi üzerinden gelen ya da tarayıcı bildirimi üzerinden gelen bir bildirime tıkladığınızda 0.015 BAT’a kadar alabiliyorsunuz. Bazen de 0.005 BAT’da alabiliyorsunuz. Bu yüzden tam bir şey söyleyemeyeceğim.

Reklam uyarılarına tıklamadan da para kazanabilir miyim? ?
Elbette. Yeni boş bir sekme açtığınızda, boş sekmede reklam verenlerin resim bannerları gözüküyor. Her baktığınızda ya da reklam verenin bannerlarına tıkladığınızda, 0.010, 0.001 gibi BAT kazanabiliyorsunuz.

Peki bu yasal mı? ?
Elbette yasal. Yaptığınız iş tam zamanlı bir iş olmadığından ve aktif olarak firma için çalışmadığından Pasif gelir olarak sayılır ve bu devletimiz de dahil olmak üzere tüm dünyada Hobi olarak yapılan / Pasif gelir olarak sayılır. Bu yüzden “Yasal” diyebiliriz.

Referans sistemi var mı? ?
Şu anda Brave Browser içerisinde ki Brave Ödüllerinde herhangi bir referans sistemi bulunmuyor. Umut ediyoruz ki gelecek güncellemeler ve tarayıcının iyileştirilmesiyle bu gibi sistemler gelecektir.

Bize ek olarak önerdiğiniz bir şeyler var mı? ?
Evet, daha fazla kripto para kazanabileceğiniz ile ilgili birkaç tüyo mevcut. Dilerseniz anlatmak isterim.

Brave Ödüllerindne içerik oluşturucularına pay bırakmayın ?
Ayarlar üzerinden “İçerik oluşturuculara destek olun” alanından, destek olacağınız payı 0’a çekin. Bu, Brave Browser üzerinde içerik oluşturanlara bağış göndermek gibi bir şey. Bu şekilde onaylı içerik oluşturucularına bağış gitmediğinden, kazandığınız tüm ücretler tarafınıza aktarılır.

Onaylı içerik oluşturucu olma / nedir? ?
Onaylı içerik oluşturucu, Şahsınıza ait bir web sayfasını, Brave Browser’a göndererek, Brave Browser kullanan kullanıcılar, tarafınıza sunduğunuz ücret için otomatik bir şekilde destek olur. Bu da size ayrıca reklam tıklamak ya da banner görüntülemenin dışında ek kripto para kazanmanızı sağlar. Eğer Brave Browser kullanan birisinin içerik oluşturucuya bağışta bulunun ayarı açık ise, o kullanıcının hesabından ufak bir miktar size aktarılır. Bu şekilde Brave Browser üzerinde ek ücret kazanırsınız.

Peki her sayfa için geçerli mi? ?
Hayır tabii ki. Brave Browser’a somut bir delil sunmalısınız. Örneğin, Youtube üzerinde video çekiyorsunuz ve kanal size ait. Siz bu kanalı Brave Browser’a gönderirseniz ve sahibi olduğunuz kanalı somut deliller ile kanıtlarsanız, o sayfa için “Onaylı İçerik Oluşturucu” olursunuz ve bunun karşısında, Youtube kanalınıza ya da videonuza giren birileri / birden fazla kişiler İçerik Oluşturucusuna Destek olarak biraz pay ayırdılarsa, sizlerden ona bağış gelir ve ek ödeme kazanırsınız.

Birden fazla profil oluşturun ?
Brave Browser üzerinde profil oluşturun. Ayarlar kısmından kendi profiliniz dışında 2 adet daha profil oluşturun. Toplam 3 adet olacak profil dışında başka bir tane daha profil oluşturursanız, Brave Ödüllerinden yasaklanırsınız ve ödül alamazsınız.
Tüm profillerden aktif olarak reklam alarak daha fazla ödül kazanın.
- Profil 1,
- Profil 2,
- Profil 3,
YNp6_DSqTROYrXN2OT8X5w.png
olarak profiller açın ve Uphold cüzdanınıza bağlayın. Böylelikle 3 profilden kripto para kazanacak ve 3 profilden birden ödeme kazanacaksınız. Daha fazla profil yaratamıyor olmanızın sebebi, “bir aile içerisinde en fazla 3 kişi kullanıyor olabilir ya da bir aile içerisinde en fazla 3 kişi Brave Ödüllerinden yararlanabilir” dediklerinden dolayı maksimum 3 profil ile BAT kazanabilirsiniz. 4. Profil açıp Brave Ödüllerine bağlandığınız takdirde, yasaklanırsınız.

Yukarıda bahsettiğim özelliği çoğu alan ya paylaşmıyor ya da söylemiyor ancak MC-TR kitlesine özel tecrübe ettiğim ve araştırdığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum.

Yapmamanız gereken gereken şeyler ✋
Durmadan yeni sekme açarak Reklam verenlerin bannerlarını görüntülemeyin. Sistemler sizin olağan dışı bir davranış sergilediğinizi anlayacak ve bu şekilde BAT kazanımınızı geçici olarak yasaklayacaktır. Bunun yaşanmaması için gerektiğinde/işiniz olduğunda yeni sekme açınız. Bu şekilde sistemler sizin olağan dışı bir şey yapmadığınızı anlayacaktır.

Tarayıcı durmadan kapatıp açarak reklam alamaya çalışmayın. Yaptığınız takdirde, sistem sizin haksız gelir elde etmeye çalıştığınızı anlayacak ve geçici olarak yasaklayacaktır.

Son ✌️
Brave Browser hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce nasıl bir tarayıcıya benziyor?
Bana soracak olursanız, gayet hızlı bir tarayıcı. Kullanılması güç veya karışık değil. Ayrıca, reklam uyarısı alarak, Kripto gelir imkanı vermesi de ayrı bir konuda beni büyülüyor. Yaklaşık 2 ay sonucu kullanmamda gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Bunun gibi yenilikçi Browser’lar gelişmeye ve karşımıza çıkmaya devam edecektir. Bir sonra ki yazıma kadar hoşça kalın. Saygılar, sevgiler.

Son düzenleme:

Joka

numb.

Discord:

Joka#0326

Elmaslar
603
Puanlar
15.445
Yaklaşık 4 aydır brave browser kullanıyorum. Şu ana kadarki deneyimlerime göre reklam engelleyicisini çok başarılı buluyorum. Ram tüketimi olarak izlenimlerime göre chrome ve benzeri tarayıcılardan daha az ram tüketiyor. Ayrıca konuda varsa da benim göremediğimi belirterek brave browserda bildiğimiz tor ile yeni pencere açabiliyoruz ve böylece anonim kaldığımız söyleniyor. BAT konusuna gelirsek tarayıcımızı uphold hesabına bağlamamız gerekiyor ancak uphold 18 yaş kısıtlamasına sahip ve sizden fotoğraf ile doğrulama istiyor. Parayı türk lirası olarak çekmek için de paribu gibi borsalara aktarmamız gerekiyor ve böyle borsalarda genelde çekim için limit oluyor misal cüzdanınızda 10 BAT'dan az BAT varsa çekemiyorsunuz ve 1 ay içerisinde ben ortalama 2-3 BAT kazanıyorum bu da 3-4 ayda anca Türk lirasına çevirebileceğim anlamına geliyor.

KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
202
Puanlar
9.350
Yer
İstanbul
Bilgilendirme için teşekkür ederim şimdi indiriyorum.

Madrid

Madrid

Discord:

Madrid#4787

Elmaslar
126
Puanlar
4.170
Minecraft
Glypsh
Facebook
madrid
Twitter
madrid

KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
202
Puanlar
9.350
Yer
İstanbul

bademkiran

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

bademkiran#9014

Elmaslar
7
Puanlar
145
Minecraft
bademkiran
Bu tür uygulamalarda para kazanmak epey zor, kolay gelsin.

Baki19

Demir Cevheri Gibiyim

Discord:

NMB#3477

Elmaslar
140
Puanlar
9.100
Yer
Çorum
Minecraft
Caki19
Gayet faydalı bir yazı olmuş. Ben de 10 bat var ilk aylar 3-4 bat veriyordu düşe düşe 0.5 bata kadar düştü. Hız konusunda memnunum eğer yavaş diyorlarsa güvenlik modundan güvenli site aramasını kapatsınlar. Vpn yavaş yapacak bir şey yok. Herhalde 25 batta çekim oluyor. Tavsiye ederim.

Speax

Hayat Devam Ediyor..

Discord:

Speax#0001

Elmaslar
41
Puanlar
955
Yer
Türkiye
Minecraft
Speaxx_
Twitter
CengizUmut11
Ben kullandım herkese tavsiye ederim ama googleye alışınca bırakmam zor

Ravolt

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Emektar

Discord:

Ravolt#8521

Elmaslar
493
Puanlar
8.805
Yer
İstanbul
Minecraft
Ravolt
Herhalde 25 batta çekim oluyor.

gemini.png

gemini2.png

Yanlış bilgilendirmeyelim, gemini ya da brave ödülleri destekleyen kullanmış olduğunuz farklı bir cüzdan üzerinden ay sonunda yatan her miktarı soğuk/sıcak cüzdanınıza - kullanmış olduğunuz borsaya rahatlıkla aktarabilirsiniz. Yukarıda yaptığım çekimler ve miktarların bir kısmı bulunmakta.

thelonelord

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
19
Puanlar
145
Yer
Türkiye
yyor
Yaklaşık 4 aydır brave browser kullanıyorum. Şu ana kadarki deneyimlerime göre reklam engelleyicisini çok başarılı buluyorum. Ram tüketimi olarak izlenimlerime göre chrome ve benzeri tarayıcılardan daha az ram tüketiyor. Ayrıca konuda varsa da benim göremediğimi belirterek brave browserda bildiğimiz tor ile yeni pencere açabiliyoruz ve böylece anonim kaldığımız söyleniyor. BAT konusuna gelirsek tarayıcımızı uphold hesabına bağlamamız gerekiyor ancak uphold 18 yaş kısıtlamasına sahip ve sizden fotoğraf ile doğrulama istiyor. Parayı türk lirası olarak çekmek için de paribu gibi borsalara aktarmamız gerekiyor ve böyle borsalarda genelde çekim için limit oluyor misal cüzdanınızda 10 BAT'dan az BAT varsa çekemiyorsunuz ve 1 ay içerisinde ben ortalama 2-3 BAT kazanıyorum bu da 3-4 ayda anca Türk lirasına çevirebileceğim anlamına geliyor.
youtube reklamlarını engelliyemiyormu sallarken düzgün atın

Sefa.coban65

Zombi Geldi, Beni Yedi

Discord:

Zıbş2#0001

Elmaslar
78
Puanlar
2.405
Yer
Van
Minecraft
Sefa_cobann65

bynoment

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Sunucu Sahibi

Discord:

Arwale#2906

Elmaslar
38
Puanlar
13.620
Minecraft
Arwalee
1657711494324.png

Nasıl çekeceğimi bilen birisi aydınlatabilirmi beni :D
Arwale#2906

Joka

numb.

Discord:

Joka#0326

Elmaslar
603
Puanlar
15.445
yyor

youtube reklamlarını engelliyemiyormu sallarken düzgün atın
Ne demeye çalıştığınızı anlamış değilim, Youtube reklamlarını engelleyemediğine dair herhangi bir yargıda bulunmadım. Sanırsam yanlış gönderiye alıntıda bulundunuz. Ben ayarlardan AdGuard ve birkaç daha filtreyi daha aktif ederek kullanıyorum ve neredeyse tüm reklamları engelliyor. Youtube'da video izlerken arada filtreden kaçırdığı oluyor ancak çok nadir denk geliyorum. Son olarak eklemek isterim ki ilk mesajımı yazdığım tarihten itibaren Brave kullanmaya devam etmekteyim.

Sefa.coban65

Zombi Geldi, Beni Yedi

Discord:

Zıbş2#0001

Elmaslar
78
Puanlar
2.405
Yer
Van
Minecraft
Sefa_cobann65
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı