deichor
⚝ Kiasan#0001
Var hocam gene atabiliyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
deichor
Zaten çoğu sunucuya yüklenme olayı komutla oluyor. "Ben acaba komutu değiştirmiş midir?" şeklinde düşündüm. Biraz ezbere kaçtı yani. Sunucu kapanırken oluşan logları atar mısın? Yani, çökme, durumunda oluşan logları.Var hocam gene atabiliyor.
⚝ Kiasan#0001
Zaten çoğu sunucuya yüklenme olayı komutla oluyor. "Ben acaba komutu değiştirmiş midir?" şeklinde düşündüm. Biraz ezbere kaçtı yani. Sunucu kapanırken oluşan logları atar mısın? Yani, çökme, durumunda oluşan logları.
deichor
⚝ Kiasan#0001
Yükledim yalnız, sunucum açık gözükmedi. Onun için kaldırmak zorunda kaldım.Dostum ViaVersion kullanmalısın.eğer yine bir sıkıntı çıkarsa bildir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
deichor
Son ve güncel sürümünü yükle sunucun açık gözükecektir. Bir sıkıntı olmaz. Ek olarak ProtocolLib pluginini güncelle. Başarılar dilerim.Yükledim yalnız, sunucum açık gözükmedi. Onun için kaldırmak zorunda kaldım.
⚝ Kiasan#0001
ProtocolLib güncel, ViaVersion son sürüm açık gözükümüyor ?[DOUBLEPOST=1509989528,1509988945][/DOUBLEPOST]Son ve güncel sürümünü yükle sunucun açık gözükecektir. Bir sıkıntı olmaz. Ek olarak ProtocolLib pluginini güncelle. Başarılar dilerim.
Bi ayarı varmı ?Son ve güncel sürümünü yükle sunucun açık gözükecektir. Bir sıkıntı olmaz. Ek olarak ProtocolLib pluginini güncelle. Başarılar dilerim.
deichor
Herhangi bir ayara gerek yok, Java 8 kullanabilirsin.ProtocolLib güncel, ViaVersion son sürüm açık gözükümüyor ?[DOUBLEPOST=1509989528,1509988945][/DOUBLEPOST]
Bi ayarı varmı ?
⚝ Kiasan#0001
Java 8 kullanıyorum zaten.[DOUBLEPOST=1510049193,1510049170][/DOUBLEPOST]Herhangi bir ayara gerek yok, Java 8 kullanabilirsin.
Sunucum Skyblock "f" kullanmıyorum.[DOUBLEPOST=1510049210][/DOUBLEPOST]acaba bu crash /f kodlarındanmı yapıyorki
yani hiç mesaj gorunmuyorsa crashtır
hocam bide şu skripti bi yukleyip denermisin?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yüklü hocam zaten.UnioAntiCrash yükle bi ;)