Borsa'dan para kazanmak ister misin ?

HaktanOzkan

Demir Cevheri Gibiyim
Premium

Discord:

HktanOzkan#5449

Elmaslar
91
Puanlar
13.675
Minecraft
HaktanOzkan
Merhaba forum üyeleri. Bu forum borsa için pek uygun olmasada sizlere bu zor ekonomide az zarar ile kazanç sağlayabileceğiniz günlük al/sat stratejileri kullanarak borsa'dan para kazanmak ister misiniz ? diye sormak istiyorum.
Konuya gelen ilgi dahilinde bazı stratejileri ücretsiz olarak sunacağım ve teknik analizler ile yatırım yapabileceğiniz hisseleri analiz edip sizlerle paylaşacağım.
Fikirlerinizi yorumlarda belirtirseniz memnun olurum. Herkesin katılmasını istiyorum... İyi forumlar dilerim.

shad

the temple of the king

Discord:

emrenos#5027

Elmaslar
1.445
Puanlar
17.290
Minecraft
emrearik
SASA alın 5 yıl bekletin gün sonunda milyonersiniz.

erscyus

Bir Kömür Göründü Kaptanım!

Discord:

erscyus

Elmaslar
59
Puanlar
1.420
Yer
361
Minecraft
erscyus
SASA alın 5 yıl bekletin gün sonunda milyonersiniz.
"Yatırım Tavsiyesi Suç Mudur? Yatırım tavsiyesi verilmesi bir suçtur ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun (SPK) “Piyasa Dolandırıcılığı” başlığı altında açık bir şekilde ifade edilmiştir."

BukeleR

Discord:

bybukeler

Elmaslar
25
Puanlar
2.195
Yer
Türkiye
Minecraft
BukeleR
"Yatırım Tavsiyesi Suç Mudur? Yatırım tavsiyesi verilmesi bir suçtur ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun (SPK) “Piyasa Dolandırıcılığı” başlığı altında açık bir şekilde ifade edilmiştir."
hmm, Allah'tan düşünmemişim..

naganetwork

Discord:

batuhandenizgul

Elmaslar
26
Puanlar
295
Yer
Turkey
Minecraft
KINGXIEJ
Ben bunla ilgileniyorum discordan yazabilirmiyim,price action,trend ve dow teorisi hakkında bilgi sahibiyim ancak fazla iyi anılarım yok hırsımdan ötürü

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı