Sol Reklam

Bitcoin Dalgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DjuitieTR | oSoloTurk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
380
Puanlar
11.525
Hepiniz Görmüşsünüzdürki Bitcoin Son Zamanlarda Yüksek Bir Popülarite Sahibi Oldu
Size Bundan Bahsedicem Arkadaşlar Biraz
Bitcoin Hiçbir Merkez Birime Bağlı Olmayan Bir Kripto Para Birimi Piyasada Buna Benzer Yüzlerce Kripto Para Var
Fakat Günümüz (15.12.2017) Itibaritle 1 Bitcoin 69 183.95 Türk Lirası Değerinde Ve Değer Kazanmaya Devam Ediyor
Bunun Yanı Sıra Altcoinler Var Litecoin, Dogecoin Vb.
Uzun Uzun Bunları Araştırmanıza Gerek Yok Diye Düşünüyorum Ben Bu İşin Faucet (Musluk) Denilen Kısmından Bahsedeceğim
Türkçe Karşılığı Musluk Olan Bu Sistemler Size Altcoin Kazandırıyor Genellikle Giriş Yapıyorsunuz Site Kendi Kendine Sağlıyor (Açık Tutunca Daha Çok Kazandırıyor Bazıları Ama Kapalı Olsada Veriyolar)
Bunları Bitcoine Çevirebiliyorsunuz ve Coinpot Adı Verilen Sitede Toplayabiliyorsunuz Burdanda Bitcoin Hesabınıza Alıyorsunuz Belirli Sınıra Ulaştıgında
Temel Olay Bu Anlamadıgınız Yerleri Yorum Atarsanız Açıklarım Daha Ayrıntılı Size Aşağıda Linkleri Bırakacağım Faucet Siteleri Ve Coinpota Ait
Hepinize Teşekkürler Konumu Okuduğunuz İçin​

69tl mi tam anlayamadım o kısmı :)

1 tanemi sadece 1tane nası kazancam :D söyle hemen zengin olurum :D :D
o sitelerden alt coinler kazanarak bunları birleştiriyosun zamanla kazanıyosun ama öle ha deyince kazanılmıyor uğraş lazım :D

o sitelerden alt coinler kazanarak bunları birleştiriyosun zamanla kazanıyosun ama öle ha deyince kazanılmıyor uğraş lazım :D
1 bit coin nekadar zamanda oluşur ? veya kazanılır

Öncelikle şu konuya bir açıklık getirmek gerek. Ben bitcoin ile yıllar önce tanıştım. Ben tanıştığım zaman şimdi hayal edilen bir çok şey yapılabiliyordu.
Örneğin Bitcoin Madenciliği oturduğun yerden sana para kazandıran bir sistem. Ama artık o kadar kolay değil. Bitcoin block zorluğu fazlası ile artmış durumda.
Artık bitcoin o kadar kolay mining yapılan bir coin değil. Trade (Arbitraj) üzerinde işleyen ve kazanç getiren bir şey.

Ne kadar beleşe para kazanmak istesenizde, "Karşılıksız elde ettiğiniz her şey değersizdir." diyerek burada kapatıyorum.

Ellerine sağlık hocam baya güzel olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı