Peki ya imza?
Özel mesaj alanı sadece emekli,premium taglarında vardır. Yani üyeler değiştiremez.İlk önce imza için premium almalısın
Kömür madencisi yazan yeride profilinden Kişisel Bilgilerim yazıyo ona gir özel mesaj kısmından değiştir :D
Normal kullanıcılarda olmadığını bilmiyordum fakat geriye kalan bilgileri biliyordum :DÖzel mesaj alanı sadece emekli,premium taglarında vardır. Yani üyeler değiştiremez.
Kömür madencisi , Bilmem ne madencisi bunlar mesaj sayına göre değişiyor. Örneğin 0 Mesaj » Yeni Doğmuş | 10 Mesaj » Ağaç Yumruklayıcısı gibi. Yani özel adlar otomatik bir şekilde mesaj sayına göre değişir. Premium alıp değiştirirsen kömür madencisi yerine yazdığın şey çıkacaktır. Ayrıca özel ad kelime sınırı 50'dir.
Onun sebebi ise,premium iken yaptığı imza veya özel ad kalkmıyor. Yetkinde olmadığı için ne değiştirebiliyorsun nede kaldırabiliyorsun. Anca yetkililerden rica edip kaldırabilirsin. Yani premiumun bittikten sonra öyle kalıyor.Yani ikiside premium özellik ? Ama bazı normal kullanıcılarda imza gördüm o nasıl :D