Sol Reklam

bir soru :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MoonQS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.081
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
796
Puanlar
16.085
Yer
Türkiye
Minecraft
Grossy
Mesela forumda kullanıcı adının altında Kömür madencisi falan diyor o nasıl değişiyor
bi sorum daha var :d şu mesajların altında imza var o nerden yapılıyor (forum ayarlarında acemiyim :D)

Kömür maden cisi olarak söylediğin şey özel isimdir.Özel ismi en az premiumlar yapabilir.

İlk önce imza için premium almalısın
Kömür madencisi yazan yeride profilinden Kişisel Bilgilerim yazıyo ona gir özel mesaj kısmından değiştir :D

İlk önce imza için premium almalısın
Kömür madencisi yazan yeride profilinden Kişisel Bilgilerim yazıyo ona gir özel mesaj kısmından değiştir :D
Özel mesaj alanı sadece emekli,premium taglarında vardır. Yani üyeler değiştiremez.

Kömür madencisi , Bilmem ne madencisi bunlar mesaj sayına göre değişiyor. Örneğin 0 Mesaj » Yeni Doğmuş | 10 Mesaj » Ağaç Yumruklayıcısı gibi. Yani özel adlar otomatik bir şekilde mesaj sayına göre değişir. Premium alıp değiştirirsen kömür madencisi yerine yazdığın şey çıkacaktır. Ayrıca özel ad kelime sınırı 50'dir.

Aynı şekilde benim ve diğerleri gibi imza koymak içinde premium,emegli veya yetkili olmalısın.

Premium kullanıcı satın almak ister isen : https://www.mc-tr.com/hesap/premium-uyelik

Özel mesaj alanı sadece emekli,premium taglarında vardır. Yani üyeler değiştiremez.

Kömür madencisi , Bilmem ne madencisi bunlar mesaj sayına göre değişiyor. Örneğin 0 Mesaj » Yeni Doğmuş | 10 Mesaj » Ağaç Yumruklayıcısı gibi. Yani özel adlar otomatik bir şekilde mesaj sayına göre değişir. Premium alıp değiştirirsen kömür madencisi yerine yazdığın şey çıkacaktır. Ayrıca özel ad kelime sınırı 50'dir.
Normal kullanıcılarda olmadığını bilmiyordum fakat geriye kalan bilgileri biliyordum :D

Yani ikiside premium özellik ? Ama bazı normal kullanıcılarda imza gördüm o nasıl :D

Yani ikiside premium özellik ? Ama bazı normal kullanıcılarda imza gördüm o nasıl :D
Onun sebebi ise,premium iken yaptığı imza veya özel ad kalkmıyor. Yetkinde olmadığı için ne değiştirebiliyorsun nede kaldırabiliyorsun. Anca yetkililerden rica edip kaldırabilirsin. Yani premiumun bittikten sonra öyle kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı