Farkettim ve ayrıca eskiden daha iyiymiş bence.çok şey değişti
Ahahah, hiç farketmemiştim :DBiraz daha bekleseydin 132 yapardık be 131 üzdü :D
Yusuf Demir#4555
Doğru, en çok gelen bildirim duyuru ve reklam, sonra profil mesajları :DO bildirimlerin çoğunluğu tahminimce daha önceden konulara yazdığın mesajlardan ötürü konuları otomotik izleme uyguluması ile senden sonra atılan mesajların sana dair bildirimidir genelde böyle oluyor bende 10-15 gün girmedim 1 bildirim hariç diğerleri ya reklam bildirimi yada mesaj attığım konulara benden sonra mesaj atan şahısların mesaj bildirimleri.
Normal bir durummuş :DDur bende yazayım birşey... load.... Yarım yıldır bi foruma girmiyordum bi girdim 300 mesaj normal :D
ZiyaBRN#8832
Neyse kalıcıysan hoşgeldin tekrardan foruma bi aralar herkesin postçu dediği arkadaş :DDoğru, en çok gelen bildirim duyuru ve reklam, sonra profil mesajları :D
Normal bir durummuş :D
Gitme o güzel geceye usulca
İhtiyarlık yanmalı ve saçmalamalı gün kapandığında;
Öfkelen, öfkelen ışığın ölümünün karşısında.
Zaman hakkında birçok fikir ortaya atılsa da zamanla ilgili tek gerçek her şeyi değiştirdiğidir... :D
Forum değiştiğine göre ben de değiştim ;)Neyse kalıcıysan hoşgeldin tekrardan foruma bi aralar herkesin postçu dediği arkadaş :D
Yusuf Demir#4555
Gitme o güzel geceye usulca
İhtiyarlık yanmalı ve saçmalamalı gün kapandığında;
Öfkelen, öfkelen ışığın ölümünün karşısında.
Zaman hakkında birçok fikir ortaya atılsa da zamanla ilgili tek gerçek her şeyi değiştirdiğidir... :D