Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Lafı Kısa Tutacağım Monitör Aldım Leptopa Bağlamak İstiyorum Ve Ayrıyetten HDMI Giriş Bağlantısı Aldım Fakat Ekran Diğer Monitöre Yansımıyor Lütfen Yardım Çok Acil.
HDMI Kablo Girişi;
Kablo Bağlantısı;
Ekran Bağlantısı;
(KABLOLARDA Bİ SIKINTI OLCAĞINI SANMIYORUM 10DK ÖNCE GELDİLER)
Yardım konusu ama genede konu tasarımı hoşuma gitti :D
Monitörden ayrlama yapman gerekebilir buna benzer sorun bendede çıkmışdı monitöden PC ayarını seçdik :)
Bak şimdi HDMI oloarak giriş yapdın degilmi? Monitör güç dügmesine basıp aktif hale getir monütörü :) Daha sornasında adım adım yaparız.[DOUBLEPOST=1516349040,1516348982][/DOUBLEPOST]Haa bu arada koabloları kontrol et bi iyice yanlış olmasın dikkat et
Bak şimdi HDMI oloarak giriş yapdın degilmi? Monitör güç dügmesine basıp aktif hale getir monütörü :) Daha sornasında adım adım yaparız.[DOUBLEPOST=1516349040,1516348982][/DOUBLEPOST]Haa bu arada koabloları kontrol et bi iyice yanlış olmasın dikkat et