Sol Reklam

Çözüldü Beyler spigot.ymlden huni aktarım hızını ayarlamama yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaskeliPeder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.023
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MaskeliPeder

Play.CasperNW.CoM
Yasaklandı
Elmaslar
197
Puanlar
0
Yer
İzmir
Minecraft
MaskeliPeder
Facebook
CasperNetwork
Twitter
CasperNetwork

Discord:

MaskeliPeder#8352

Hocam Huniler lag yapıyor serverimde bunların aktarım hızları ayarlanabiliyormuş diye duydum.
Bunu mesela 2 saniyede 1 1 aktartırmak için neler yapıcaz yardım edebilirmisinz ?
@IrfanDmn
@EmirReizTR

Yav Bunu İnadına mı Soruyorsunuz Anlamadım. Öncelikle Şunu Gör:
Kod:
    ticks-per:
      hopper-transfer: 8
      hopper-check: 8

Burada tick Başı İşler. Al Buradan Hallet. (Check = Kontrol) Transfer de Devir işte :D Her Tick Başı 8 Eşya Atıp 8 Kontrol Yapar. 2 Saniye de 11 İçin Büyük İhtimalle o 8 i 5 Yapmalısın yani Tam 11 Yapamazsın İstediğin Sayı 2'ye Tam Bölünmeli. 12 Dersek o 8 i 6 Yaparsın

Hocam denedim ama yine olmuyor bu ya çok hızlı atıyor halen

hopperin aktarım hızını plugin ile yavaşlatabilir veya arttırabilirsin hatta seviyeli hale getirilebilir yani

hocam saolda
pluginide söyleseydin bari :D
hayır hala istiyorsan belirtmen yeter söylerim o zaman :D bekle söyleyeceğim şimdi[DOUBLEPOST=1507908670,1507908153][/DOUBLEPOST]ücretsiz bir veriye erişemedim fakat ücretli olarak bu var
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

artık kullanmak ya da kullanmamak sana kalmış ayrıyeten spigot.yml de ticks-per de hopperların ayarlarını düşürürsen FuryRS demiş zaten 1 yap felan diye yani eğer yaparsan mutlaka bir değişim söz konusu olur diye düşünüyorum hiç denemedim ama.

eyvalah hocam sorunum çözüldü
ikiniznde klavyesine sağlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı