Sol Reklam
Sağ Reklam

Tanıtım Battlefield 1 | EA & Dice Yapımıyla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Katılım
8 Şubat 2017
Mesajlar
858
Elmaslar
710
Puanlar
15.120
Yaş
23
Yer
Suriye
706162.jpg


Battlefield 1

Merhaba değerli oyun sever arkadaşlarım. Bayadır bu oyunu satın alabilmek için para biriktirdiğim ve göz yaşı döktüğüm anlar oldu.
Günler geçti, direndim ve sonunda bende bu oyunu satın aldım.
İlk girişimde baya bir heyecanlıydım tabi. Ancak arkadaşlarım ile girdim. Peki neye girdik diye sorarsanız...
Öf tamam işte multiplayer girdik. Yalan atıcak halimiz yok ya. Multiplayer girdiğimizde o kadar çok seçenek görmüştük ki yani bu kadar efsane olucağını bilemiyorduk daha doğrusu. Biran önce arkadaşlarımız ile takım gurup, Sunucuya giriş yaptık ve ne görelim uçaklar, grafikler, ateş açıldığında giden kurşunun yumuşatılmış efektleri. Aman allahım diyoruz. Bir arkadaşım ise şunu demişti "Ağabey çok tatlı yaa.. Yerim ben bu oyunu" gibisinden anlıyabilirsiniz zaten.

Activision ve ekibi Call of Duty: Infinite Warfare'ın çıkmasını hazırlarken bir yandan keşke biz eski zamanları anlatan bir fps oyunu yapsaydık diyorlar bence. Evet doğrusu Call of Duty: Infinite Warfare' da iyi bir oyun ancak nedense çoğu kişi BF1 Seçti.
"Ya yok ağabey Call of Duty: Infinite Warfare' grafikleri daha iyi." gibisinden söylentiler de var ama yani ne bilebiliriz. Dice ve EA bu işte daha başarılı gibi duruyor. Tabi EA ve Dice ekibi tanıtım videosunu paylaştığında bir hayli süperdi grafikler ama oyun yayınlandıktan sonra karşılaştırma yaptığımda hiç iç açıcı gelmemişti daha doğrusu...


11514555065lhb4fmbvs62fbnqern04r5cuqylnp9eqxarl2wjltlgpnulxxwufhch4kcw9zgcmvwwan9c37jxh8rqro0h1nzwjdwlpejhj1rmu.jpg


Hikaye Modu

Geldik gene şu hikaye senaryosuna. Bence ben hoşlandım hikayedeki acılar insanların çektiği zorluklar ve dahası. Ancak ilk bölümü oynadığımızda hikaye modu gerçekten kolay seviyede olsa bile baya bir zor arkadaşlar. Oynamanızı tavsiye ederim ama genede. Hikaye modunu test ederken dikkat ettiğim bir çok şey vardı. Bazı abartılı meseleler olarak bir kuşun havada uçan kurşunların arasından 0 isabet ile sıyrılıp nasıl takviye bölgesine ulaşıyor anlayamadık hala. Hikaye modunun içinde olan bölümlere gelirsek çanakkale bölümüne geçtiğimde ya nasıl oynayacağım türklere karşı falan, utandım yani, türklerin siper alın bağırışları falan. Efsane diyebiliriz ama gerçekten güzel bir iş başarmış EA ve Dice ekibi.


Optimized-Battlefield-1-10.15.2016-19.40.58.07.jpg


Sınıflar

Taşınabilir olarak Öncelikle Saldırımız vardır. Birincil araç karşıtı sınıf. Ekipmanları arasında piyade tüfekleri ve hafif makineli silahlar var.
Support yani Sıhhiye bu oyunumuzda yani çok oyunculu gibi seçeneklerde olması dahada muazzam bir şey. Takım arkadaşlarınız ile girdiğinizde size destek vericek insanın olması gerek. Yani sizlerin canını yükseltme, yarı otomatikli silahlara sahip olan grupa sıhhiye denir.
Destek ise sıhhiye olan gruptan daha beceriklilere denir. Yani Destekler hafif makineli tüfeklere sahiptirler. Aynı zamanda diğer takım arkadaşlarının cephanesini yenileyerek ve araçlarını onararak ekibe katkıda bulunurlar.
Evet olmazsa olmazımız Gözcü. Çeşitli tek atışlı servis tüfekleri kullanır. Sınıf, düşmanlarını tespit ederek ve yakınlardaki düşmanları mini haritaya yerleştiren ateşleme tabancasını ateşleyerek takıma katkıda bulunur.

Sistem Gereksinimleri

Arkadaşlar sistem gereksinimlerine gelirsek, benim size tavsiyem bu oyunu benim için oynatsın diyenler en az R7 250 gibi ekran kartlarından başlamalılar.
Hatta amd bu oyunu aşırı desteklediğinden o tür markalara yönelebilirsiniz. Ancak ekran kartı ve işlemci kullanımı konusuna gelirsek ağır şekilde darboğaz yapabilir. Oyun zaten benim satın aldığım zaman 63Gb'ydi. Bu sisteminize ağır yük bindirir ve raminizi baya bi yer. Minimum için zaten gerekli 8GB Ram lazım.

xtxnqh.png


GamePlay Videosu! 4K





 

Murat1618

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Katılım
2 Şubat 2016
Mesajlar
528
Elmaslar
397
Puanlar
14.520
Yaş
28
Güzel Konu Knk Skyp Bak !
 

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Katılım
8 Şubat 2017
Mesajlar
858
Elmaslar
710
Puanlar
15.120
Yaş
23
Yer
Suriye
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı