Sol Reklam

Tanıtım Batihost BungeeCord Koruma | Hub Sunucular İçin İdeal ?!!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Reaper

ɾҽαρҽɾ
Elmaslar
60
Puanlar
6.360
1Gm6X5.png

Hayırlı sabahlar MC-TR Uyeleri bugun ''Batihost BungeeCord Koruma'' adlı pluginin ne işe yaradığı birazda olsun açıklayacağım, şimdi başlangıçta yorumlara bunun gibi ipwhitelist gibi pluginler olduğu biliyoruz bunun kullanımı diğer pluginlere göre daha kolay olduğu için kolay bir şekilde kurup sunucununzdaki port açıklarınızı kolay bir şekilde kapatabilirsiniz,çok konuştuk hemen nasıl kullanıldığına geçelim.

Oncelikle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirebilirsiniz.

XE7MAD.png

Pluginimizi indirdikten sonra sunucumuzu durduralım ve pluginimizi dosyalarımızın içine atalım.

Dipnot : Bu plugini oyuncuların portları ile girmesi istemediğiniz sunuculara kuracaksınız.

vJdaYO.png

Ip-Adresleri yazan bölümü sunucunuzun sayısal ip'sini yazıyoruz.

Kick mesaj yazan bolumede gitmesini istediğiniz sunucunun ip'sini yazıyoruz.

Şimdi de gerçekten çalışıyor mu deniyelim ?

NO6L9P.png

LO79oa.png

(Onemli : Bu bir plugin tanıtım konusudur,burada her hangi bir hosting ile anlaşmalı bir durum kesinlikle söz konusu değildir !

Lütfen yorumlarınızı bunları göz önünde bulundurarak yapalım,İyi forumlar...

1Gm6X5.png

Hayırlı sabahlar MC-TR Uyeleri bugun ''Batihost BungeeCord Koruma'' adlı pluginin ne işe yaradığı birazda olsun açıklayacağım, şimdi başlangıçta yorumlara bunun gibi ipwhitelist gibi pluginler olduğu biliyoruz bunun kullanımı diğer pluginlere göre daha kolay olduğu için kolay bir şekilde kurup sunucununzdaki port açıklarınızı kolay bir şekilde kapatabilirsiniz,çok konuştuk hemen nasıl kullanıldığına geçelim.

Oncelikle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirebilirsiniz.

XE7MAD.png

Pluginimizi indirdikten sonra sunucumuzu durduralım ve pluginimizi dosyalarımızın içine atalım.

Dipnot : Bu plugini oyuncuların portları ile girmesi istemediğiniz sunuculara kuracaksınız.

vJdaYO.png

Ip-Adresleri yazan bölümü sunucunuzun sayısal ip'sini yazıyoruz.

Kick mesaj yazan bolumede gitmesini istediğiniz sunucunun ip'sini yazıyoruz.

Şimdi de gerçekten çalışıyor mu deniyelim ?

NO6L9P.png

LO79oa.png

(Onemli : Bu bir plugin tanıtım konusudur,burada her hangi bir hosting ile anlaşmalı bir durum kesinlikle söz konusu değildir !

Lütfen yorumlarınızı bunları göz önünde bulundurarak yapalım,İyi forumlar...

Konu Anlatımın Gayet Güzel Olmuş Çoğu Kişinin İşine Yarayabilir.

Önce'den Görmüştüm Bunu Başarılar :)

İdeal Degil en iyisi bungeecord açmak bide şöyle birşey var onun adınla girenler adamı atar ben böyle çok adamı gıcık ettim adam admin verdi söyledim[DOUBLEPOST=1504940450,1504940183][/DOUBLEPOST]İdeal Degil en iyisi bungeecord açmak bide şöyle birşey var onun adınla girenler adamı atar ben böyle çok adamı gıcık ettim adam admin verdi söyledim
İdeal Degil en iyisi bungeecord açmak bide şöyle birşey var onun adınla girenler adamı atar ben böyle çok adamı gıcık ettim adam admin verdi söyledim
genede başarılar

İdeal Degil en iyisi bungeecord açmak bide şöyle birşey var onun adınla girenler adamı atar ben böyle çok adamı gıcık ettim adam admin verdi söyledim[DOUBLEPOST=1504940450,1504940183][/DOUBLEPOST]İdeal Degil en iyisi bungeecord açmak bide şöyle birşey var onun adınla girenler adamı atar ben böyle çok adamı gıcık ettim adam admin verdi söyledim

genede başarılar

Teşşekür ederim :melek:

Konu tasarımı bir harika yazılarda çok hoş başarılar.

İlk konun heralde öyle gördüm ilk konuna göre harkulade bir konu olmuş eskiden de bu işi yaptığın belli başarılar.

Konu tasarımı bir harika yazılarda çok hoş başarılar.

Teşşekür ederim :melek:[DOUBLEPOST=1504941064,1504941015][/DOUBLEPOST]
İlk konun heralde öyle gördüm ilk konuna göre harkulade bir konu olmuş eskiden de bu işi yaptığın belli başarılar.

Küçükte olsa bazı yerlerde yapıyorduk :8 Yorumun için teşşekürler.

IPWhiteList varken kötü olmuş bence. Size göre farklıdır görüş.

Kullanılabilir bir rehber konusu olmuş. Ayrıca güzel konu tasarımı da rehber konusunu çok öteye göndermiş :deadpool:

Başarılarının devamını dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı