MaskeliPeder#8352
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gif mi istiyorsun yoksa başka birşeymi yardımcı olayım cevap ver bu arada :)
MaskeliPeder#8352
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gif mi istiyorsun yoksa başka birşeymi yardımcı olayım cevap ver bu arada :)[DOUBLEPOST=1509371075,1509370488][/DOUBLEPOST]
bu animasyonu hızlı hali :DDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
cs6 ama biraz gelişmek lazım :D ben de şıp diye yapmıyorum 2 ayda gelistimHocam hangi programla yapıyosun ?
MaskeliPeder#8352
Tamam hocam :Dcs6 ama biraz gelişmek lazım :D ben de şıp diye yapmıyorum 2 ayda gelistim
Yazı tipleri uymamış... Ben sana böyle öğretmemiştim? Neyse kendini daha üst düzeye taşımaya hedefle...Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gif mi istiyorsun yoksa başka birşeymi yardımcı olayım cevap ver bu arada :)[DOUBLEPOST=1509371075,1509370488][/DOUBLEPOST]
bu animasyonu hızlı hali :DDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
annadım abiYazı tipleri uymamış... Ben sana böyle öğretmemiştim? Neyse kendini daha üst düzeye taşımaya hedefle...
reis okey şimdi benim skypem bozuk eklenmiyor. açamıyorumda discord varmı ?Hocam Gıf Şeklinde Olursa Enfes Olur