Sol Reklam

Çözüldü BANA ACİL VOTE SKRİPTİ LAZIM AYRINTI İÇİN Bİ İÇERİ ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TakıntılıOyuncu

Skript İsteklerinizi Özelen Bildirebilirsiniz..!
Elmaslar
60
Puanlar
0
ŞİMDİ CHATTE ARA ARA /vote YAZIP PARA,İTEM KAZANABİLİRSİNİZ FELAN YAZSIN ONDAN SONRA ; /vote de MENU CIKSIN LINK TL LINKLERI OLSUN ADAMLAR LINKLERE TIKLADIGINDA SAYFAYA YONLENDIRSIN ADAM REKLAMI GEC YAPTIGINDA ADAMA PARA , BLOK FELAN VERİLSİN YARDIMCI OLUCAK VAR MI :D PLUGİNİ VAR İSE O DA OLUR :)

Bildiğim Kadarıyla Plugin İle Oluyor.

BEN ŞU AN ARIYORUM SENDE Bİ ARASAN BUYUK YARDIMIN İYİLİGİN DOKUNUR :)[DOUBLEPOST=1507369855,1507369746][/DOUBLEPOST]BEN ŞU AN ARIYORUM SENDE Bİ ARASAN BUYUK YARDIMIN İYİLİGİN DOKUNUR :)

Skript ilede yapabilirsin örnegin zamanım yok ben yapardım ama şimdi skriptle /vote ile bir menü oluşdur sonra oraya yaz link tl linkini tıklayınca o menüdeki iteme seni o linke aktarsın veya sohbetde o linkide gösterebilirsin :)

Skript ilede yapabilirsin örnegin zamanım yok ben yapardım ama şimdi skriptle /vote ile bir menü oluşdur sonra oraya yaz link tl linkini tıklayınca o menüdeki iteme seni o linke aktarsın veya sohbetde o linkide gösterebilirsin :)
vote attığın nasıl anlaşılacak?

Skriptini zor bulursun pluginini kullan

PLUGİNİ VERİRİSEN SEVİNİRİM AYRICA SUNUCUYA LİNK.TL UZERINDEN VOTE SITESINE GONDERSIN OYUNCULAR ORDAN ISIMLERINI GIRSIN OY VERSIN OYUNCULARA ITEM,PARA VERILSIN NASIL SAGLARIM SOYLERSENDE SEVINIRIM ![DOUBLEPOST=1507387768,1507387736][/DOUBLEPOST]
PLUGİNİ VERİRİSEN SEVİNİRİM AYRICA SUNUCUYA LİNK.TL UZERINDEN VOTE SITESINE GONDERSIN OYUNCULAR ORDAN ISIMLERINI GIRSIN OY VERSIN OYUNCULARA ITEM,PARA VERILSIN NASIL SAGLARIM SOYLERSENDE SEVINIRIM !

PLUGİNİ VERİRİSEN SEVİNİRİM AYRICA SUNUCUYA LİNK.TL UZERINDEN VOTE SITESINE GONDERSIN OYUNCULAR ORDAN ISIMLERINI GIRSIN OY VERSIN OYUNCULARA ITEM,PARA VERILSIN NASIL SAGLARIM SOYLERSENDE SEVINIRIM ![DOUBLEPOST=1507387768,1507387736][/DOUBLEPOST]
PLUGİNİ VERİRİSEN SEVİNİRİM AYRICA SUNUCUYA LİNK.TL UZERINDEN VOTE SITESINE GONDERSIN OYUNCULAR ORDAN ISIMLERINI GIRSIN OY VERSIN OYUNCULARA ITEM,PARA VERILSIN NASIL SAGLARIM SOYLERSENDE SEVINIRIM !
Kardeşim onu server reklamı vereceğin sitelerden ayarlamalısın Plugin için buyur
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Mutlaka 1 tanesi çalışacaktır
İyi forumlar Minecraft Sever !

Konuyu kilitlemek için, konu sahibinin konuya yanıt vermesi gereklidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı